MODNI POGODAK

Evo zašto nikad nećete pogriješiti malom crnom haljinom

11.11.2016 u 18:53

  • +4

Natalie Portman, Marion Cotillard i Mirna Maras

Izvor: Profimedia / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Glumice Natalie Portman, Marion Cotillard i Mirna Maras možda nemaju puno toga zajedničkog kada je izgled u pitanju, niti ih možemo strpati u isti koš po pitanju privatnog života, no ono što svakoj od njih jednako polazi od ruke je profinjen trudnički izgled dostojan pravih filmskih diva

Glumice će uskoro postati mame, a iako se trbuščić odavno nazire, čini se da to nijednoj ne predstavlja problem kada je u pitanju odijevanje za crveni tepih. Sve tri ljepotice odlučile su se za provjerenu crnu haljinu

Jedna od najpoželjnijih holivudskih glumica Natalie Portman (35) zablistala je na dodjeli filmskih nagrada u Los Angelesu u uskoj crnoj haljini pencil kroja, u kojoj je unatoč trbuščiću pokazala zavidnu liniju.

Glumica je na crveni tepih došla u pratnji svog muža Benjamina Millepieda, s kojim čeka drugo dijete.

Uz klasičnu crnu haljinu, Natalie je odabrala crne sandale te romantičnu frizuru inspiriranu 50-ima.

Ovim opuštenim i nenametljivim stajlingom glumica je pokazala da i buduće mame mogu izgledati besprijekorno unatoč kojem kilogramu više.

Baby bump chic. Looking good, #NataliePortman! (??: Getty Images)

Fotografiju objavljuje Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)


Lijepa glumica Marion Cotillard (41) odlučila se za malu crnu haljinu ukrašenu perjem, a outfit je podigla nude špic čizmama.

Ova Oscarom nagrađena glumica u haljini s potpisom brenda Andrew GN, iz kolekcije za jesen 2016., izgleda kao da nije trudna ni dana.

Osim što je pokazala zavidne noge, glumica je još jednom dokazala da zna kako dobro izgledati na crvenom tepihu.

Glumica i voditeljica Mirna Maras (37) kao da je znala što će odjenuti njezine američke kolegice pa se i ona odlučila za elegantnu Leilou crnu haljinu s potpisom Aleksandre Dojčinović

Atraktivna Mirna, koja uvijek izgleda odlično, čini se da se uspješno snalazi i u danima trudnoće kada je u pitanju izgled.

Stajling je upotpunila zlatnom clutch torbicom te, kao i svoje kolegice, odlučila se za frizuru s prizvukom 50-ih, vječne lokne.

Inače, Mirna se nedavno udala u tajnosti za svog dugogodišnjeg dečka Željka Batinića, s kojim očekuje njihovo prvo dijete, a iz prošlog braka s Marijem Valentićem ima sedmogodišnjeg sina.