MELANIA VS. MICHELLE

Prvi modni dvoboj najmoćnijih dama iz Bijele kuće

11.11.2016 u 13:33

Melania Trump i Michelle Obama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U siječnju iduće godine Melania Trump uselit će se u Bijelu kuću i postati prva dama Amerike, a kako je velika ljubiteljica mode, baš poput Michelle Obame, sve je zanimalo što će odabrati za prvi službeni susret nakon pobjede Donalda Trumpa, novoizabranog američkog predsjednika

Melania Trump i Michelle Obama susrele su se u Bijeloj kući i popile čaj u takozvanoj žutoj ovalnoj sobi. Melania Trump za prvi dolazak u svoj budući dom i susret s Michelle Obamom, proglašenom jednom od najbolje odjevenih američkih prvih dama, nije previše modno riskirala.

46-godišnja Slovenka u Bijelu je kuću stigla u potpuno crnom outfitu. Odjenula je elegantni crni kaput s dvorednim kopčanjem, bezvremenske klasične štikle s potpisom Christiana Louboutina i malu crnu haljinu bez rukava.

Dok je na proglašenju pobjede blistala u bijelom kombinezonu s velikim volanom i jednim golim ramenom slavnog dizajnera Ralpha Laurena, za službeni susret s Michelle Obamom odjenula se vrlo konzervativno, ali profinjeno i bez greške.

#melaniatrump #nopoliticsjustfashion #ralphlauren #maga #election2016

Fotografija koju objavljuje @thenavyblueofindia


Michelle Obama je pak odabrala sasvim suprotan stajling i kao domaćica tog povijesnog susreta zablistala u kraljevskoj ljubičastoj boji. Poznata po odličnim outfitima, Michelle je nosila već viđenu haljinu Narcisa Rodrigueza iz ovogodišnje proljetne kolekcije, ali za nju je kroj bio nešto izmijenjen. Lijepu kreaciju u moćnoj boji s narančastim detaljem aktualna prva dama nosila je tijekom službenog posjeta Argentini u ožujku ove godine.

Photo: Michelle Obama and Melania Trump take first tea together #FirstLady, #MelaniaTrump, #MichelleObama, #Tea, #US

Fotografiju objavljuje Davina Diaries (@thedavinadiaries)


Stajling je zaokružila srebrnim štiklama s potpisom Jimmyja Chooa, a i taj je par Michelle nosila nekoliko puta, uvijek uz dizajnerske i elegantne haljine poput ove. Mnogi predviđaju da će Melania Trump po mnogočemu biti posebna prva dama Amerike, a kako je bivša manekenka koja obožava modu, od nje se očekuje da dostojno naslijedi Michelle Obamu ili ju nadmaši elegancijom.