VOLI SKUPO I LIJEPO

Atraktivna Melania Trump modno će zasjeniti sve prve dame

09.11.2016 u 18:17

  • +25

Stajliš prve dame

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bivša slovenska manekenka Melania Trump postala je nasljednica Michelle Obame i nova prva dama Amerike zahvaljujući nevjerojatnoj pobjedi osebujnog poduzetnika Donalda Trumpa, s kojim je u braku već 11 godina

Nekadašnja manekenka Melania Trump i supruga novog američkog predsjednika, 69-godišnjeg Donalda Trumpa, svojim stilom odijevanja zasigurno će biti jedna od najelegantnijih prvih dama u povijesti SAD-a.

Ljubiteljica finih krpica i skupocjenih dizajnerskih brendova s lakoćom će nastaviti niz odličnih modnih kombinacija na isti ili čak bolji način od onog na koji je to posljednjih godina činila Michelle Obama ili pak jedna od najstajliš prvih američkih dama svih vremena, Jackie O

Posljednjih mjeseci izborne kampanje i prošlost Melanije Trump bila je pod povećalom te je svima poznato da se rodila u malom slovenskom mjestu Sevnici, studirala arhitekturu, započela manekensku karijeru u Milanu koja ju je odvela u Ameriku te ondje 1998. upoznala Donalda Trumpa. Tada vjerojatno nije ni zamišljala da bi mogla biti prva dama i da će dobiti priliku cijelom svijetu pokazati koliko ima stila.

Također, nakon Louise Adams, postala je prva dama u povijesti te zemlje rođena izvan SAD-a te prva kojoj engleski nije materinji jezik.

Kombinezon za proglašenje pobjede - odvažan modni odabir

Damski look, kakav godinama njeguje, a posebno tijekom izborne kampanje, sigurno se neće puno promijeniti ni nakon ulaska u Bijelu kuću. Kako si može priuštiti što god poželi, do sada je pokazala da obožava fine štikle, ne libi se pokazati malo dekoltea, a omiljene šoping destinacije su joj Gucci, Chanel, Valentino i Louis Vuitton

'Ne pratim što je u trendu, slušam sebe i kupujem ono što mi se svidi', rekla je jednom prilikom za Harper's Bazaar. Preferira shift haljine jednostavna kroja koje prate liniju tijela, a paleta boja koju nosi kreće se do hladnih, preko neutralnih, do u posljednje vrijeme prigodnih patriotskih - crvene i tamnoplave. Da će nastaviti u istom tonu, pokazuje i elegantan kombinezon Ralpha Laurena od 27.000 kuna koji je odabrala za veliko proglašenje pobjede. Sa suprugom i sinom na pozornicu je stigla u bijeloj kreaciji koja je otkrila jedno rame i imala veliki volan. Dovoljno elegantno, hrabro, ali i u trendu, jer su gola ramena i volani in


Sofisticirana i besprijekorna Melania Trump sada će vjerojatno još više paziti na svaki detalj, osobito zato što je već uspoređuju s nekim od najelegantnijih prvih dama poput Michelle Obame ili Jackie O, ali i argentinske prve dame Juliane Awade.

Argentinska prva dama mogla bi joj zadavati modne muke jer je pri službenim susretima često bila elegantnija od Michelle Obame za pola koplja.


Michelle Obama - prva dama koja je osvojila svijet

Michelle Obama tijekom osam godina u Bijeloj kući razvila je jedinstven stil odijevanja i pokazala da prva dama može odlično izgledati i u tenisicama ako prigoda to dopušta, a svojom neposrednošću i osmijehom osvojila je cijeli svijet. Njegovala je tradiciju kojom se za službene posjete i putovanja uvijek nose domaći dizajneri, a znala je iznenaditi pomaknutim i za prvu damu ponekad neočekivanim modnim outfitima. No kada je to prigoda zahtijevala, uvijek je bila besprijekorna, dovoljno elegantna i glamurozna za titulu koja joj pripada.

Najveća ikona stila - Jackie O.

Kako je Jackie O. nezamjenjiva modna ikona u američkoj povijesti i istoznačnica za osobu koja ima stila, ne čudi to da je upravo prekrasna argentinska prva dama Juliana Awada često bila glavna modna konkurentica Michelle Obame. Awadu je ove godine prestižni modni časopis Vogue proglasio suvremenom Jackie O.

Melania Trump će također biti posebna prva dama po još jednoj liniji jer na takvim dužnostima rijetko kada nađu se manekenke, ali Francuska je bila oduševljena Carlom Bruni. Supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja oduševila je profinjenim stilom odijevanja iako su mnogi bili skeptični oko toga kako će ih u svijetu prezentirati model. S lakoćom je začepila usta svim zlim jezicima, uvijek je izgledala elegantno i klasično tijekom protokolarnih susreta, a za razliku od Melanije Trump, francuska prva dama radije je nosila ravne ili cipele s malom potpeticom, dijelom i zato da ne nadvisi previše svog supruga.