SLAVLJENIČKI STAJLING

Moćna haljina istaknula je svu ljepotu Ane Ivanović

07.11.2016 u 13:31

Bionic
Reading

Srpska tenisačica Ana Ivanović proslavila je 29. rođendan i na Instagramu se pohvalila velikim buketom crvenih ruža koji je dobila na poklon

Na fotografiji koju je objavila na Instagramu Ana Ivanović ujedno je pokazala kako se dotjerala za rođendansko slavlje.

Prirodno lijepa Ana ovoga je puta raspustila dugu smeđu kosu i odabrala dva hit trenda spojivši ih u odličan stajling za tako svečanu prigodu.

Thank you for all your beautiful birthday wishes and kind words! I've had the best day! #BirthdayGirl #Grateful

Fotografiju objavljuje Ana Ivanovic (@anaivanovic)


Ljubiteljica finih krpica nedavno se na društvenim mrežama pohvalila it jesenskim komadima poput kaputa s potpisom Victorije Beckham u bež bojicamel, crnog Guccijeva komada idealnog za svaku priliku, ali i klasičnim crnim čizmama Isabel Marant

Make a wish!! #AboutLastNight #BirthdayGirl

Fotografiju objavljuje Ana Ivanovic (@anaivanovic)


Za proslavu rođendana također je birala klasično, ali itekako izazovnije izdanje. U pravom omjeru s malom crnom haljinom i čizmama visine iznad koljena, iz kojih se i dalje ne skidaju mnogobrojne slavne ljepotice, Ana je blistala na svoj dan, a outfitom je postigla profinjen seksipil i decentno istaknula vitku liniju.

#bastianschweinsteiger#anaivanovic#manchesterunitedwag

Fotografiju objavljuje Spielerfrauen Fanpage ♥ (@beautiful_germanwags)


Da obožava fine krpice i prati modu, Ana je već pokazala mnogobrojnim odjevnim kombinacijama, a zahvaljujući prirodnoj ljepoti i vitkoj liniji, već je krasila naslovnice više utjecajnih svjetskih časopisa.

Nekoliko dana prije proslave u krugu najmilijih srpska je tenisačica viđena u šetnji Cheshireom sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom koji trenutačno igra za nogometni klub Manchester United.

Autumn walks in the afternoon. How are you spending your Tuesday? #Autumn #PowerWalk

Fotografiju objavljuje Ana Ivanovic (@anaivanovic)


I taj je put blistala u urbanom šik stajlingu. Poput prave trendseterice odjenula je uske traperice, crni ogrtač i trendi gležnjače koje su jedan od najpopularnijih komada ove jeseni.

Hello autumn! ???? #BackToReality #GoodByeSummer

Fotografiju objavljuje Ana Ivanovic (@anaivanovic)