FASHION GURU:

Tia Jurčić pokazala svu svoju raskoš i svježe reš pečenu boju

05.11.2016 u 07:37

Tia Jurčić

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Na modnoj reviji u sklopu Fashion Week Zagreba/Cro a portera svojim izazovnim stajlingom pozornost je plijenila Tia Jurčić, nova djevojka Marija Mamića. Odlučila se srediti više no što je bilo potrebno za taj događaj, zaključio je naš modni kritičar Fashion Guru te se detaljno pozabavio njezinim izgorjelim tenom, haljinom koja malo toga ostavlja mašti i napadnom šminkom

Koji put duže izbivanje iz Europe nije baš najbolji izbor, što se stila tiče, ali i okruženja. Vidim da je Tiji Jurčić jedan od modnih idola Kim Kardashian, s kojom se cijeli svijet zeza, ali ipak je samo jedna Kim. Njezine kopije stvarno teško prolaze, pogotovo kod nas.

Teško je ne primijetiti tu svježe reš pečenu boju, kao kada pećnica ne radi najbolje, a pečeš orahnjaču pa boja ispadne malo jača nego što bi trebala biti. Obično se u kuhinji to ostruže nožićem i nabaci malo šećera u prahu, ali u Tijinom slučaju ne znam što bi trebalo napraviti. Možda se malo više pokriti? No ona je ipak odlučila iznenaditi nas i pokazati svu svoju raskoš.

Znala je da će je fotografirati zbog novonastalih ljubavnih momenata, pa se očito potrudila srediti i više no što je trebalo jer došlo je njezinih pet minuta slave. Zanima me kako mladi gospodin Mamić reagira kad mu zatreperi svojim okicama koje jedva može podići od predimenzioniranih trepavica…

Ovakva haljina rađena je za crveni tepih i stajanje, a nikako ne za sjedenje. U tom slučaju taj iksić na poprsju ipak treba pokriti velikom količinom krzna, čega je i Tia očito postala svjesna tek kad je sjela.

A kad smo već kod njezinog krzna, ne znam kako su domaćini reagirali na njezinu bundicu…