PAPRENA CIJENA

Prelijepa haljina očarala poznate plavuše

28.10.2016 u 18:01

  • +4

Valentino haljina

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bogata nasljednica Nicky Hilton na gala večeri u New Yorku pojavila se u, ni manje ni više, nego 20.000 dolara ili 140.000 kuna vrijednoj Valentinovoj haljini, a koju je na svom vjenčanju prva nosila glumica Dianna Agron

Nicky Hilton (33), mlađa sestra poznatije Paris Hilton, za look na crvenom tepihu u New Yorku nije štedjela.

Odlučila se za 20.000 dolara (140.000 kuna) vrijednu haljinu iz aktualne kolekcije jesen/zima, koju su za Valentino osmislili dizajneri Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli, a stajling je upotpunila torbicom u pastelnim bojama istoimenog brenda.

Raskošna Valentinova haljina u boji pudera, bogato ukrašena šljokicama, oduševila je i zvijezdu serije 'Glee', Diannu Agron (30), koja je u njoj odlučila izgovoriti sudbonosno 'da'. Naime, Agron i njezin odabranik Winston Marshall vjenčali su se u Maroku u listopadu ove godine.

Na svoj najposebniji dan u životu Agron je uskočila u haljinu o kojoj će se dugo govoriti, a umjesto vela, odlučila se za upečatljivu krunu od srebrnih zvjezdica.

Nicky Hilton dazzles at gala in a $20,000 Valentino gown.

Fotografiju objavljuje The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia)


Iako se prema fotografiji koja je procurila na Instagram u početku mislilo da se Agron u Valentinovoj haljini prošetala do oltara, izgleda da ju je poznata glumica obukla tek nakon svečanog obreda, za koji je ipak odjenula klasičnu vjenčanicu u bijeloj boji, otkrio je za Us Weekly izvor blizak glumici.

Inače, u lipnju ove godine dizajnerica Maria Grazia Chiuri objavila je da iz Valentina prelazi u modnu kuću Dior. Kreativni dvojac Chiuri i Piccioli radio je zajedno više od 20 godina, prvo za modnu kuću Fendi, a godinu kasnije, 1999., započeli su suradnju s Valentinom.