DOBRA INVESTICIJA

Aktualni modni trendovi koji će biti veliki hit i iduće godine

28.10.2016 u 14:14

Bionic
Reading

Mame li vas trendovske krpice, ali razmišljate u što se isplati uložiti, lista je kratka i slatka: volani, svileno i čipkano nalik rublju, metalni sjaj i otkrivena ramena

Elyse Walker, osnivačica i modna direktorica web stranice Forward, već zna što će se od sadašnjih trendova sigurno nositi i u 2017. godini jer je jedna od onih sretnica kojima posao zahtijeva da prate sve unaprijed.

Volani, volani, volani…

I dalje će biti popularne tunike koje skrivaju ramena, haljine ili suknje, pa ako ste ovoga ljeta već investirali u takve krpice, imate odličnu garderobu za iduću sezonu. Elyse Walker za modni magazin Who What Wear ističe da su volani zapravo jako zahtjevni pa sve ostalo treba biti minimalističko.

Komadi nalik donjem rublju

Prvenstveno su od svile i najčešće ukrašeni čipkom, a jedan takav top lako iz dnevne može postati izazovna večernja varijanta ako malo pojačate make up i dodate fine cipele. Uostalom, svila je tkanina sezone pa ne čudi da će se sjajni top, haljina ili jakna dobrog kroja nositi i iduće sezone.



Metalni sjaj

Nakon što se zlatni ili srebrni sjaj u modu prvo vratio preko cipela, taj je val bilo nemoguće zaustaviti pa ćete, primjerice, ako ste u gradu, vjerojatno primijetiti da gotovo svaka treća djevojka ima metalik suknju, jaknu, majicu… I taj je trend sličan zavodljivoj svili budući da je idealan za dan i noć, posebno za one koji se boje da će u svili s čipkom biti previše razotkriveni.



Pokažite rame, to je zavođenje s ukusom

Krpice koje otkrivaju jedno rame vratile su se na velika vrata, a za njima i trend spuštenih topova koji otkrivaju cijela leđa. Uz to se jako lijepo uklapaju asimetrični krojevi jer im daju modno ruho.