BUDI ZAVIST

S 58 godina izgleda upola mlađe i dijeli modne lekcije

28.10.2016 u 14:14

  • +3

Sharon Stone

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Holivudska diva Sharon Stone ovoga ljeta budila je zavist vitkom linijom u 58. godini, a sada je i stajlingom pokazala da su godine za nju doista samo broj

Zakoni ljepote u Hollywoodu stvaraju probleme mnogim slavnim damama koje što dulje žele izgledati mlado i svježe, a čini se da Sharon Stone ima odličan recept bez estetskih zahvata i čudnovatih tretmana.

Slavu i status seks simbola stekla je zahvaljujući filmu 'Sirove strasti', ali Sharon se izgleda ne opterećuje nametnutim standardima ljepote te ne koristi usluge plastičnih kirurga.

on set #ALittleSomethingforYourBirthday

Fotografiju objavljuje Sharon Stone (@sharonstone)


'Sama ideja da je biti mlad jedina stvar koja je lijepa i atraktivna, jednostavno nije istinita. Ne želim biti ljepotica koja ne stari. Želim biti žena koja izgleda najbolje što može u svojim godinama. Ne trudim se izgledati kao djevojka jer to više nisam. Jako sam sretna zbog toga što sam odrasla žena', zaključila je glumica, a svi joj priznaju da itekako izgleda najbolje što može s 58 godina.

Mladolikom izgledu sigurno je pomogao i otkačeni styling koji je Sharon isfurala za šetnju Los Angelesom. Bijelu bluzu boho kroja kombinirala je s poderanim trapericama, bajkerskom kožnom jaknom i pomalo kaubojskim gležnjačama. No nije stala na klasičnim komadima, već je odlučila složiti upečatljiviji stil dodavši šešir, zlatni tanki šal oko vrata i šarenu maramu umjesto remena.

Uz plave kovrče i veliki osmijeh, nitko ne bi rekao da ona ima 58 godina, posebno što ima zavidno vitku liniju pa s lakoćom može nositi takve outfite.