RETRO LJEPOTICA

Zaboravite na bajkerski model, ovo je nova 'it' jakna

28.10.2016 u 14:19

Bionic
Reading

Takozvana bajkerska jakna pronašla je posebno mjesto u ormarima mnogih trendseterica pa je teško zamisliti da bi je zamijenio bilo koji model. No prema najnovijem trendu, čini se da će se bajkerska ljepotica neko vrijeme odmarati na dnu ormara

Već nekoliko godina bajkerska jakna nosi se uz bilo koji stajling, a glumica Jessica Alba čak ju je jednom prilikom nabacila uz divnu zlatnu večernju haljinu na crvenom tepihu.

Ipak, omiljena jakna mnogih slavnih ljepotica dobila je dostojnu konkurenciju – vintage model koji podsjeća na modu iz ludih sedamdesetih.

Three peas and a pod ??〰 #FashionNoFilter Podcast ... coming soon

Fotografiju objavljuje Camille Charrière (@camillecharriere)


Slične modele već su nosile neke od svjetskih trendsesterica pa je u smeđoj vintage ljepotici s pojasom u struku viđena Camille Charriere

U nešto drugačijem modelu, ali opet s retro krojem i gumbima umjesto patentnog zatvarača, viđena je i lijepa modna ikona, Kate Bosworth. Mini lepršavu suknju zgodna glumica uparila je crnom kožnom jaknom i opako upečatljivim čizmicama koje jednostavno volite ili mrzite, a nakon toga ju je kombinirala s otkačenim trapericama i seksi gležnjačama.

Očekivano, slični modeli već vire s polica u trgovinama high street brendova, a to će se svidjeti svima koji ne vole kraljicu svih jakni već drugu sezonu za redom – bombericu.