FASHION GURU:

Haljina Nine Badrić kao da je rađena za moju baku

27.10.2016 u 17:11

Bionic
Reading

Na otvaranju dućana s odjećom u središtu Zagreba pojavila se i naša glazbena diva Nina Badrić. No njezin prepoznatljiv stajling ovoga puta nije funkcionirao, zaključio je naš modni kritičar Fashion Guru. Haljina bez forme i cipele koje vizualno 'režu noge' nisu bile najsretniji odabir, no zato je dojam popravila predobrom torbicom

Inače uvijek dobro odjevena Nina Badrić ovaj put nije briljirala svojim prepoznatljivim stajlingom.

Trendovska je boja njezina kaputa, a i cipele su joj odlične, jednako kao i torbica, no sve to skupa jednostavno na njoj ovoga puta ne funkcionira.

Noge su joj prerezane tim remenčićem oko zgloba te treba biti oprezna s takvim modelima cipela. Haljina je bez ikakve forme, a s tim volanima na grudima izgleda kao da je rađena za moju baku. Općenito ne razumijem te volane na grudima zatvorenih haljina jer to malo kad ispadne dobro.

A tek taj trend ovlaš prebačenog kaputa preko ramena… Vidim da je nažalost zahvatio i naše celebove, no to bi stajalo jedino možda nekome poput Kristine Šalinović

Sve se svodi na to da pokažu novi kaput - glupo im je valjda fotkati se u njemu u dućanu pa ga ovlaš prebace, da se vidi.

No sva sreća da iz Ninina kaputa izviruje jako dobra torba, pored koje cijeli stajling pada u drugi plan.