NAKON VOGUEA

O startasicama sada piše i New York Times

26.10.2016 u 21:24

Bionic
Reading

Nakon slavnog modnog časopisa Voguea o startasicama piše i prestižni New York Times

Novim, zanimljivim i otkačenim modelima popularne platnene tenisice Startas iz Borova stječu obožavatelje i izvan Hrvatske, što nakon Voguea potvrđuje i New York Times.

Prvi par koji je prezentiran u Vogueu bile su visoke roza startasice s printom bijelih jednoroga, a zatim su ljetos model na pruge Startas Sailor stavili uz bok slavnim brendovima kao što je Dolce & Gabbana.


Uz naslov 'Razigrani brend tenisica bogate povijesti' i priču o tvornici Borovo New York Times objavio je fotografije tri modela startasica – šaroliki print s lišćem, dvobojni model i bijele startasice ukrašene dalmatinerima.

Startas je ponosno objavio članak i na svome Facebooku, a uz pohvale su dobili upite gdje se mogu kupiti predstavljeni modeli.

PONOSNI smo na sve naše djelatnike!!!Najutjecajniji svjetski modni časopis Vogue u svom izdanju predstavio je naše Startasicehttp://bit.ly/1IN3uj8

Posted by Borovo on 18. siječnja 2016


Nova pohvala zasigurno će pomoći proboju na veliko američko tržište, a startasice je za New York Times predstavio trenutačni predstavnik Borova u Americi Robert Grgurev.