MALA CRNA HALJINA

Vječna krpica koja ističe najbolje od ženske linije

27.10.2016 u 15:55

  • +23

Mala crna haljina

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U moru trendova s ograničenim rokom trajanja određeni odjevni predmeti iz sezone u sezonu tradicionalno krase police dućana. Primjer je za to vječna mala crna haljina

Zahvaljujući dizajnerskom umu slavne Coco Chanel, mala crna haljina postala je neizostavan dio ženske garderobe koji se uspješno opire nametnutim trendovima.

Ovaj kultni odjevni predmet i ove je sezone čest prizor na policama dućana, a brojni high street brendovi sada su odlučili ponuditi i neke nove verzije koje stilom prate aktualne trendove poput baršuna, čipke i prozirnih materijala.

Koliko je mala crna haljina i dalje poželjna, potvrđuju poznate svjetske trendseterice i blogerice koje aktualne trendove s vremena na vrijeme razbiju ovim bezvremenskim klasikom u dnevnim i svečanim izdanjima.

Iako danas stiže u mnogim verzijama i dužinama, maloj crnoj haljini s godinama se nije promijenila jednostavnost kroja što je čini najčešćim izborom za sve prilike.

Za ovaj sinonim ženstvenosti i elegancije pokazalo se da s manjim razlikama u kroju može dobro pristajati svakoj građi tijela.