FASHION GURU:

Vrdoljak u kožnoj jakni i trapericama glumi šerifa u Saboru

26.10.2016 u 20:03

Bionic
Reading

Stil naših političara nije ni posebno zanimljiv ni kreativan, zaključio je modni kritičar Fashion Guru. I dok predsjednik Sabora Božo Petrov poput Willa Smitha s vremena na vrijeme bude poput agenta u crnom ili pak ode u smjeru HDZ-a pa stilom podsjeća na Milijana Brkića, još je koliko-toliko sređen. To se pak ne bi moglo reći za HNS-ovca Ivana Vrdoljaka koji u kožnoj jakni i trapericama glumi šerifa u Saboru

Pod predsjedanjem Bože Petrova održana je prva sjednica predsjedništva Sabora RH. On bi definitivno mogao izaći iz crnine jer nije Will Smith da glumi tajnog agenta, ali u odnosu na to kako ostali izgledaju, sreća naša da se barem on koliko-toliko sređuje.

S obzirom na to koliko se dosadno izražava, čudi me da mu zastupnici uopće i dolaze na sjednice, ali zato je valjda i tražio tu funkciju.

Otkad je u koaliciji s HDZ-om, čini mi se da je Petrov poprimio i njihov stil koji polako postaje sve sličniji Milijanu Brkiću.


Božo Petrov

Dok se neki bez diploma šeću saborskim hodnicima i nose odijela te mogu reći da su čak i dobro sređeni, neki makar imali škole, ne vode puno brige o tome u čemu će se pojaviti. Ivan Vrdoljak kao da glumi šerifa u trapericama i kožnoj jakni dok se ponosno šeće saborskim hodnicima.


Siguran sam da će Božo Petrov staviti na dnevni red jednu od točaka pravila odijevanja, kako dolaziti odjeven u Sabor. Možda će umjesto traperica svi morati nositi crna odijela. Ne znam jedino kako ćemo onda znati tko je tko. Ustvari nikako, kao i do sada, svi su zaduženi za sve i svi imaju prste u svemu.

Valjda ćemo doći sebi za jedno 150 godina, jer u 25 nismo puno postigli.

Vidim da ne bi bilo zgorega napomenuti da kravate dolaze u mnogo različitih uzoraka i boja, osim u Saboru najpopularnijeg - jednobojnog. Inače je taj modni dodatak itekako kreativan i zanimljiv, ali naši političari to očito ne primjećuju, možda zbog toga što im i inače nedostaje kreativnosti, ali i zanimljivosti.