SAMO U DONJEM RUBLJU

Hrvatska ljepotica obara s nogu stasom i stavom

25.10.2016 u 19:12

Bionic
Reading

Lucija Lugomer preko noći je postala uspješna plus size ljepotica, a svojim statusima na društvenim mrežama sa svima dijeli pozitivne misli i hrabri mlade djevojke da se dobro osjećaju u svojoj koži bez obzira na konfekcijski broj koji nose

'Biraj dobre riječi. Ne znaš koliko možeš povrijediti osobu samo jednom rečenicom, a o njoj će možda razmišljati cijeli život. Budi pažljiv prema drugima. Samo ljubav! Ja biram slobodu', napisala je Lucija Lugomer na Instagramu.


Ova poruka stoji uz fotografiju, a na kojoj mlada plus size manekenka pozira u donjem rublju i još jednom ponosno ističe svoje obline. Njezina poruka o tome koliko riječi ponekad mogu biti bolne shvaćena je pozitivno pa je Lucija natrag dobila puno lijepih poruka svojih pratitelja na Instagramu.


Prva Hrvatica koja je potpisala ugovor s inozemnom agencijom kao plus size model od samih početaka karijere naglašava kako ljepota ne ovisi o konfekcijskom broju koji nosimo. Aktivistica za ljepotu svakog tijela tako se pridružila svjetskom trendu koji zagovaraju i slavne plus size ljepotice. Među njima su svakako Ashley Graham ili Iskra Lawrence, a Lucija je nedavno poput njih koristila oznaku - hashtag 'sirenasta bedra' odnosno #mermaidthighs. Radi se o pravoj maloj revoluciji u svijetu ljepote jer su žene diljem svijeta odlučile da ne mogu svi izgledati poput popularnih top modela i imati razmaknuta bedra te to ni ne žele.