EGZOTIČNA LJEPOTICA

Ona je nova ikona stila

25.10.2016 u 19:12

  • +2

Priyanka Chopra

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bivša miss svijeta, bolivudska zvijezda koja gradi zapaženu karijeru u Hollywoodu, Priyanka Chopra zahvaljujući sjajnim stajlinzima na crvenom tepihu okitila se prestižnom nagradom InStylea u kategoriji Breakthrough Style Star - nove ikone stila

Indijska filmska zvijezda koja glumi u hit seriji 'Quantico', a pojavit će se u filmskoj verziji 'Baywatcha', osim prirodnom ljepotom plijeni pozornost modnim kombinacijama. Elegantna i odmjerena bolivudska ljepotica nikad ne otkriva previše, no uvijek zrači seksipilom koji je nemoguće sakriti.

Tako je i na dodjeli nagrada InStylea blistala u kombinaciji crne suknje i asimetričnog topa u plavozelenoj nijansi s potpisom dizajnera Haidera Ackermanna, a look je upotpunila sandalama Jimmyja Chooa i nakitom Repossi.

Nagradu za modnu zvijezdu u usponu ova je lijepa Indijka primila iz ruku pjevača Ushera, a on joj je uputio pregršt komplimenata.

'Ovo je žena koja ima sve. Ona je inteligentna, prizemljena, ima kliker i urođen smisao za modu. On je, ako mene pitate, četverostruka prijetnja. No Priyanka je prije svega toga uzor ženama diljem svijeta, a za mlade žene u Indiji simbol moći i snage. Stil je puno više od kul odjeće, on je unutrašnja i vanjska ljepota, strast i suosjećanje, a sve to Priyanku čini nevjerojatnom ikonom stila', rekao je Usher uručujući joj nagradu.

Prelijepa Indijka kaže da je oduvijek imala smisla za modu te da nije odjednom postala stajliš kad je stekla globalnu slavu.

'Zaista vjerujem da stil predstavlja nečiju osobnost i da treba nositi odjeću u kojoj se osjećaš ugodno i koja te ne pretvara u nekog drugog, a to sam oduvijek i činila', rekla je Chopra na dodjeli nagrade.

'Nisam netko tko pokušava srušiti internet odjećom koju nosim. Ne razmišljam na taj način. Nosim ono u čemu se osjećam ugodno, jednostavno se moram osjećati najbolje što mogu u onom što odjenem', kaže lijepa glumica, a oduševila je i na ovogodišnjoj dodjeli televizijskih nagrada Emmy pojavivši se u lepršavoj žarkocrvenoj haljini dizajnera Jasona Wua.