BEKEMICA ŽIVI VJEČNO

Ovo su najpopularnije muške frizure

26.10.2016 u 08:37

Bionic
Reading

I dok žene inspiracije za novu frizuru pronalaze u holivudskim ljepoticama poput Jessice Albe, muški dio populacije frizersku inspiraciju često pronalazi na nogometnim travnjacima

Football Fest nogometno je događanje organizirano s ciljem da spoji zaljubljenike u nogomet, nogometne klubove i saveze te sve one koji žele prikupiti najsuvremenija znanja iz industrije nogometa i sporta. Na događanju koje će se održati od 27. do 30. listopada na Zagrebačkom velesajmu posjetitelje očekuje bogat popratni sadržaj, a jedan od zanimljivijih je napraviti frizuru nalik nogometnim idolima.

Za Football Fest tim frizerskog salona Artu odabrao je 13 frizura trenutačno najtraženijih popularnih nogometaša poput Cristiana Ronalda, Neymara ili Lea Messija, a na pitanje koja je najbolja nogometna frizura svih vremena, frizerka Lidija Babić odgovara da je to definitivno ona Davida Beckhama.

'Godinama su mlađi dečki htjeli tu popularnu bekemicu ma kakva ona bila u tom trenu', otkriva Lidija rekavši da trend Beckhamovih frizura ne posustaje u popularnosti posljednjih 15 godina iako on već nekoliko godina uživa u zasluženoj mirovini.

Po pitanju frizure uz strana nogometna imena jednako se ističu i domaća. Na nedavnom europskom nogometnom prvenstvu u hrvatskim redovima posebno se istaknuo Ivan Perišić frizurama izbrijanih motiva šahovnice, brojeva ili obrisa Hrvatske.

'Perišićevi motivi su bili fenomenalno izvedeni! Nakon utakmice sam čak vježbala na papiru nacrtati obris Hrvatske ako netko bude tražio, ali nismo se susreli s takvim upitima', priznaje Lidija dodajući da se do sada nije susrela s bizarnim željama klijenata, a sa željom za frizurama nalik nogometnim idolima uglavnom dolaze djeca i mlađa populacija.


A kad je najtraženija u frizura u pitanju, Lidiji otkriva da se u 90 posto slučajeva traži frizura Cristiana Ronalda, a zatim Messija i Neymara, a njoj je najdraža frizura nogometaša Sergia Ramosa