MANJE JE VIŠE

Prozirnom haljinom izazvala pomutnju na crvenom tepihu

25.10.2016 u 21:05

  • +3

Rachel McAdams

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon Los Angelesa glumica Rachel McAdams uputila se na londonski crveni tepih u seksepilnoj i potpuno neočekivanoj haljini

Nakon što se nedavno pojavila na crvenom tepihu u zanimljivoj haljini Ateliera Versace glumica Rachel McAdams odlučila je modno riskirati pojavivši se na drugoj premijeri filma 'Doctor Strange' u kreaciji poznatog libanonskog dizajnera Elieja Saaba.

Spomenuta haljina na jedno rame, stvorena od prozirnog materijala, svijetu je premijerno predstavljena u sklopu Saabove couture kolekcije, a njome je modno nepredvidljiva Rachel uspjela itekako iznenaditi.

Prozirnost crne tkanine prekrivali su maštoviti plavosrebrni detalji u znaku ptica koji su pažljivo prekrivali strateška mjesta, no ne i činjenicu da je ispod haljine nosila samo visoko strukirane gaćice u boji kože.

Osim što je u potpunosti istaknula figuru zahvaljujući prozirnosti haljine, Rachel je naglasila tanak struk dodatkom crnog remena, a cjelokupnu kombinaciju zaokružila neobičnom punđom, make-upom u prirodnim tonovima i modnim dodacima poput zanimljivih svjetlucajućih naušnica koje su se pružale duž ušne resice.

Ova 37-godišnja glumica trenutno obilazi svjetske prijestolnice zbog svog novog filma 'Doctor Strange'. U filmu nastalom prema Marvelovom stripovskom predlošku glumi ljubav Doktora Strangea, a kojeg tumači Benedict Cumberbatch