NAGRADNJAČE

Osvojite proizvode iz linije Afrodita Men Beard‎

31.10.2016 u 13:03

Bionic
Reading

Svjetski poznata kozmetička kuća Afrodita Cosmetics već više od 45 godina oduševljava i njeguju žensku publiku kako kod kuće tako i širom svijeta

Posljednjih nekoliko godina brine i za prirodnu i kvalitetnu njegu muške kože. Pomoću nove kolekcije proizvoda Men Beard žele se pobrinuti za uredan izgled svih onih muškaraca koji su svjesni da neuredna brada i brkovi nisu nimalo privlačni. U Afroditi ih nazivaju hvatači pogleda, jer svojim njegovanim ukrasom lica često hvataju poglede odobravanja i divljenja.

Tri nova proizvoda Men Beard su ultra efektivni: omogućuju brzu, jednostavnu i mirisnu njegu te stayling najzahtjevnijih brada i brkova različitih dužina. Njihova prednost je u tome da odlično štite, hidratiziraju te njeguju i kožu ispod brade.

U svom sastavu imaju jedinstveni spoj biljnih aktivnih sastojaka i ulja kao što su karite maslac, ulja organskog argana i zlatne jojobe. Oduševljavaju i najzahtjevnije muškarce, jer bradi i brkovima daju mekoću, hranjive tvari, sjaj i privlačan miris.

OIL IT! - ulje za njegu brade i kože (86,99 kn)

Očaraj njegovanom, svilenkasto mekom bradom i privlačnim mirisom! Osjeti savršenu hidratiziranost kože ispod brade! Jedinstveni kompleks njegujućih ulja organskog argana, zlatne jojobe i makadamije izvrsno njeguje sve vrste brade te dugoročno omogućuje dobar osjećaj na koži.
Afroditin savjet: doziraj u kapima na dlan te oblikuj bradu i brkove. U slučaju ekstremno suhe kože koja se ljušti ne štedi na ulju te ga izdašno umasiraj u kožu.

WAX IT! – vosak za njegu brade (47,99 kn)

Brzo, jednostavno i mirisno stilsko oblikovanje brade i brkova različitih dužina! Formula sa pčelinjim voskom, karite maslacem te uljima organskog argana i zlatne jojobe učinkovito omekšava i ukroćuje i vrlo gustu bradu i brkove. Izvrsno štiti i njeguje i kožu ispod brade.
Afroditin savjet: Usudi se i ostvari svoj unikatan modni stil brade i brkova!

BALM IT! - balzam za bradu (26,99 kn)

Oduševi mirisnom, mekom bradom i svilenkastim sjajem! Nakon umivanja nježnim ćeš balzamom mnogo lakše raščešljati bradu i brkove, a bit će i podatniji za oblikovanje.
Dragocjeni njegujući sastojci ulja zlatne jojobe, kokosa i makadamije te pantenol izvrsno obavljaju svoj zadatak i na oštroj i isušenoj bradi te dobro hidratiziraju i omekšavaju kožu ispod brade.
Afroditin savjet: nanesi na čistu, mokru bradu, raščešljaj i temeljito isperi nakon tri do pet minuta. Upotrijebi i na kosi.

Proizvodi Men Beard već su na raspolaganju na maloprodajnim mjestima (BIPA, MUELLER, DM, NAMA), u Afrodita shopu Stara Vlaška 41 Zagreb i Beauty centru Afrodita u Kaptol centru Zagreb. Za jednostavnu kupnju iz fotelje kliknite na: webshop.afroditacosmetics.com

Afrodita čitateljima tportala poklanja tri poklon-paketa iz linije Men Beard (ulje za njegu brade i kože, vosak za njegu brade i balzam za bradu), a dobitnici su Željko Hrebak, Željko Novosel i Stjepan Juretić.