NAGRADNJAČE

Poklanjamo proizvode iz linije Avéne Tolerance Extreme

31.10.2016 u 15:09

Bionic
Reading

Naša koža je svakodnevno izložena brojnim štetnim vanjskim utjecajima: klimatizirani i zagrijani prostori, vremenske nepogode i zagađenje te neizostavni stres i umor neki su od najvažnijih. Kada im pridodamo i komplicirane rutine za njegu koje zahtijevaju mnogo proizvoda jasno je da se naša koža suočava s (pre)velikim izazovima. Svjesni su toga u Dermatološkim laboratorijima Avéne pa su osmislili Tolerance Extreme, liniju za njegu kože sa maksimalno sedam nježnih i učinkovitih sastojaka koji poštuju fiziologiju i najosjetljivije kože

Formula koja tretira kožu s maksimalnim poštovanjem

Tolerance Extreme je upravo takva vrsta njege. Danas smo više nego ikad svjesni ključne uloge koju mirkobiota ima u očuvanju ravnoteže naše kože. Ranije smo mislili da se koža ponaša kao barijera i da joj je jedina zadaća spriječiti da neželjeni organizmi uđu kroz nju. Sada znamo da je koža dinamičan organ i da je nekim organizmima koji su nam korisni dopušteno stanovati na koži. Jedinstven pristup dermatoloških laboratorija Avène pokazao je kako dnevnom primjenom Tolérance Extrême umirujuće emulzije na koži lica, mikrobiota ostaje očuvana i netaknuta. Upravo su zato, po prvi puta Avène dermatološki laboratoriji dokazali prednosti sterilne kozmetike koje kroz patentirane formule bez konzervansa ne ometaju fiziološku floru zaslužne za očuvanje prirodne ravnoteže kože.

Snaga jedinstvene Tolérance Extrême umirujuće njege za fuzijsku hidrataciju

Zahvaljujući jedinstvenom načinu proizvodnje sterilne kozmetike, patentirane tehnologije od strane francuske farmaceutske tvrtke Pierre Fabre, možemo se usredotočiti na esencijalne potrebu svih koža bez obzira da li su osjetljive ili nisu: hidratacija . sterilna kozmetika jamči formule koje su apsolutno bez konzervansa i/ili tvari koje djeluju kao konzervansi. Tolérance Extrême formula oslobođena je od svega suvišnog i ograničena na maksimalno sedam sastojaka potrebnih za iznimnu hidrataciju i umirenje.

Fiziokompatibilni sastojci koji se sljubljuju s kožom oponašajući njezin sastav. Jednostavna tehnologija, ali savršena formula. Galenski stručnjaci laboratorija Pierre Fabre u suradnji s priznatim svjetskim dermatolozima i stručnjacima za kožu pažljivo su odabrali sastojke fiziološki kompatibilne s našom kožom:
Avène termalna izvorska voda - umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu
Glicerin - hidratantni agens koji veže vodu u kožu
Izbor emolijensa (trigliceridi, skvalen, shea maslac, ulje šafranike) - za veću ugodu i zaštitu

Tolérance Extrême emulzija – Lagana tekstura emulzije hidratizira i umiruje sve tipove osjetljive normalne do mješovite kože sa samo šest sastojaka. Iznimna fluidno mliječna tekstura brzo se upija te kožu čini mekom. Bogata je Avène termalnom izvorskom vodom koja umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu, dok uz FIZIO-kompatibilne emolijense hidratizira i obnavlja maksimalno poštujući kožu. Nanesite ujutro i navečer na prethodno očišćeno lice i vrat.
Proizvod je dostupan u pakiranju od 50 ml odabranim ljekarnama po informativnoj preporučenoj cijeni 159,98 kn.

Tolérance Extrême krema – bogata tekstura hidratizira i umiruje sve tipove osjetljive suhe kože za fuzijsku hidrataciju uz maksimalno poštivanje fiziologije kože. Može se koristiti kao dnevna hidratantna njega ili kao dio večernje rutine za dodatno umirenje i ugodu. Ten je svjež te je koža dugotrajno hidratizirana. Nova kremasta tekstura brzo se upija, nemasna je i neljepljiva te kožu čini mekom, baršunastom i pruža joj dugotrajnu ugodu. Sadrži Avène termalnu izvorsku vodu i maksimalno sedam sastojaka.
Proizvod je dostupan u pakiranju od 50 ml odabranim ljekarnama po informativnoj preporučenoj cijeni 159,98 kn.

Tolérance Extrême losion za čišćenje posebno je formuliran za sve tipove osjetljive kože za čišćenje kože, uklanjanje šminke i fuzijsku hidrataciju uz poštovanje fiziologije kože uz maksimalno sedam sastojaka. Poštujući osjetljivost kože, savršeno uklanja sve nečistoće i šminku ostavljajući osjećaj čistoće i svježine. Pruža trenutni osjećaj ugode na koži zahvaljujući hidratantnim sastojcima. Sadrži Avène termalnu izvorsku vodu koja umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu. Nanesite ujutro i navečer vrhovima prstiju nježnim kružnim pokretima na kožu. Uklonite nježno blazinicom bez trljanja.
Proizvod je dostupan u pakiranju od 200 ml odabranim ljekarnama po informativnoj preporučenoj cijeni 136,26 kn.

Avéne čitateljima tportala poklanja po jedan proizvod iz linije Tolérance Extrême (Tolerance Extreme - emulzija, losion ili krema), a dobitnici su Antonija Jerić, Ana Maričić i Matej Groznica iz Zagreba.