POMIČE MODNE GRANICE

Plus size ljepotica odbacila sve krpice sa sebe

24.10.2016 u 16:32

Bionic
Reading

Najpoznatija plus size manekenka na svijetu Ashley Graham ove godine pomiče granice u modnoj industriji. Nakon što je krasila naslovnicu kanadskog Ellea, nosila revije na tjednu mode u New Yorku, odradila kampanju za H&M-ovu kolekciju Studio, lijepa brineta skinula se za beauty editorijal modne stranice Fashion Unfiltered

Ljepotica raskošnih oblina koja svesrdno radi na promociji ljepote koja dolazi u svim oblicima, bojama i veličinama, ponovo se našla u središtu pažnje.

Nakon što je prošlog mjeseca krasila stranice britanskog izdanja časopisa Grazia bez ijedne krpice na sebi, lijepa Ashley ponovo je pozirala u Evinom kostimu za veliki editorijal Fashion Unfiltereda.

Jednu od fotografija sa snimanja objavila je na Instagramu uz komentar: 'A rekli su mi da nisam cura za editorijale.'

And they said I wasn't an editorial girl.. ?? | Sneak peek from my @fashionunfiltered story releasing Mon! | #slay #beautybeyondsize

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


U 2016. Ashley Graham ušla je doista nezaustavljivo, naslovnicom Sports Illustrated Swimsuit Editiona, linijom donjeg rublja pod svojim imenom za robnu kuću Nordstrom, kampanjama za modne brendove H&M i Lane Bryant, a nedavno je lansirala na tržište i liniju odjeće pod svojim imenom Beyond by Ashley Graham za brend Dressbarn, koja je, kako sama kaže, namijenjena svim ženama bez obzira na godine i građu tijela.

No lijepa 28-godišnja manekenka ne krije da donedavno nije ni sanjala da će doživjeti ovakav uspjeh.


'Stalno su mi govorili da nisam model za naslovnice. I sama sam mislila da će mi vrhunac biti snimanje kataloga. Toliko dugo sam to i sama mislila da sam prestala sanjati o nečem boljem. Puno puta su me tuđe riječi znale povrijediti. I samu sebe sam znala nazivati debelom i ružnom, no onog trenutka kad sam shvatila da to nije život kakav priželjkujem, život mi se promijenio, a karijera krenula uzlaznom putanjom', kaže Ashley.