STAJLIŠ KRALJICA

U maloj crnoj haljini izgleda poput holivudske dive

24.10.2016 u 16:22

  • +4

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

U društvu supruga kralja Felipea španjolska kraljica Letizia pojavila se u gradu Oviedu na svečanoj dodjeli nagrada u seksipilnoj kreaciji svog omiljenog dizajnera

Kao što priliči formalnom događanju poput svečane dodjele nagrada princeze od Asturije, španjolska kraljica Letizia pojavila se u još jednoj u nizu svečanih kreacija svog omiljenog dizajnera, Španjolca Felipea Varele.

Za sudjelovanje na svečanoj dodjeli nagrada i koncertu orkestra odjenula je klasičnu malu crnu haljinu. Jednostavna, a iznimno seksipilna haljina ima tanke naramenice i decentan dekolte koji je otkrivao sasvim dovoljno kože. Ova haljina olovka-kroja našla se u dizajnerovoj kolekciji za iduću sezonu proljeće/ljeto, a u prodaji je za nešto više od šest tisuća kuna.

Jednostavnost haljine kraljica je uspjela razbiti kožnim remenom ukrašenim detaljima staklenih cvjetova – Varelinim modnim dodatkom, također predstavljenim u spomenutoj kolekciji. Vješto je uklopila i crnu satensku torbicu i cipele u špic Prada, model Saffiano a kombinaciju nalik holivudskim divama zaokružila je valovitom frizurom i svjetlucavom kopčom za kosu. Raskošnu kopču prvi je put nosila na istoj dodjeli nagrada 2012., a kako se saznaje, kreirao ju je posebno za nju španjolski brend Pablo y Mayaya

Kao što priliči jednoj kraljici, svečani izgled nije mogao proći bez dijamanata, koje je ovaj put nosila u formi visećih naušnica.