POSEBAN STIL

Amal Clooney opet ima krpicu na kojoj joj zavidimo

24.10.2016 u 14:41

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Uz brojne obaveze Amal Clooney svog supruga Georgea Clooneyja često posjećuje na setu novog filma 'Suburbicon'. Atraktivna odvjetnica pritom veliku pažnju posvećuje svojim outfitima, a ovoga puta pojavila se u još jednoj posebnoj kombinaciji

Lijepa 38-godišnja odvjetnica podršku suprugu ovog je puta iskazala u kreaciji koja na prvi pogled djeluje poput duge ljetne haljine.

Ono što je djelovalo kao tipična prugasta haljina na kraju se ispostavilo da je riječ o šik kombinezonu njujorškog brenda Tome. U rozo-sivim je prugama, ima V-izrez dekoltea, a dugim trakama oko struka naglasila se vitka linija.

Amal Clooney in Tome Resort 2017 out in LA yesterday @tomenyc

A photo posted by Check The Tag (@checkthetag) on

Ovaj poseban kombinezon lijepa Amal stilizirala je neutralnim modnim dodacima poput sive torbice preko ramena, avijatoricama Linda Farrow i šik flatformicama s drvenom petom brenda Jimmy Choo.

Nakon što se na suprugovu filmskom setu nedavno pojavila u otkačenoj kombinaciji u znaku ludih 70-ih, ova odvjetnica za ljudska prava ne prestaje nizati modne uspjehe i u zanimljivim ležernim kombinacijama.