TRENDI U UREDU

Naglašena elegancija Milanke Opačić i za običan radni dan

24.10.2016 u 12:32

  • +16

Milanka Opačić

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgic

Bionic
Reading

Milanka Opačić već je poznata kao žena koja svojim trendi modnim odabirima zaobilazi konvencionalne stajlinge uobičajene među hrvatskim političarkama, a sada je to pokazala i outfitom tijekom klasičnog radnog dana, bez dolaska u saborske klupe ili dužnosničkih obaveza

Dan u uredu Milanka Opačić provodi jednako dotjerana kao da će biti pred kamerama i pod povećalom javnosti, a i uz obične crne hlače i štikle zna složiti stajling s vlastitim potpisom.

Dok je, primjerice, nova britanska premijerka Theresa May već stekla status ljubiteljice dobrih i otkačenih cipela te i javno rekla da ne vidi problem u tome što se pametne i utjecajne žene vole dobro odjenuti, SDP-ovka Milanka Opačić svoj je osebujan stil izgradila 'pomaknutim' krpicama.

Kako voli asimetrične krojeve, ne čudi da je stil s crnim hlačama i štiklama zaokružila svjetlijom širokom bluzom. Iako za važnije poslovne obaveze rado bira haljine, i ovoga puta ostala je vjerna svome stilu nešto drugačijom bluzom; casual bluza ima opuštenu dolčevita kragnu, ali i patentni zatvarač sa strane i trendovskog je, pomalo predimenzioniranog kroja.


Jedan od boljih stajlinga, elegantan, a opet u skladu s trendovima, pokazala je u izbornoj noći kada je nosila dugu crnu haljinu asimetričnog kroja  i efektne sandale.