HIT MODEL

Mirela Forić s torbicom o kojoj sanjaju modne ovisnice

21.10.2016 u 14:11

  • +8

Uzvanici na dodjeli nagrada magazina Elle

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Bionic
Reading

Na glamuroznoj dodjeli nagrada magazina Elle pojavilo se mnoštvo stajliš Hrvatica, od kojih se posebno istaknula Mirela Forić s torbicom koju mnogi smatraju novim modnim klasikom

Šik jesenskoj kombinaciji u znaku trendovskih hlača od tvida, obične crne dolčevite i bijelih cipela u špic Mirela je nadodala it torbicu irskog dizajnera J.W.Andersona.

Ova torbica trenutno se nalazi visoko na listama must-have modnih dodataka, a u kratkom roku uspjela je zavladati mnoštvom profila utjecajnih modnih blogerica na Instagramu.

Nastala iz ideje stvaranja torbice nalik trodimenzionalnom objektu, njena posebnost leži u pomaknutim detaljima poput dvije probušene rupe kroz koje prolazi zlatna metalna alka, zbog čega je zavrijedila naziv 'Pierce'.

Den nye IT vesken? #piercebag #jwanderson #autrementstore RG @icinquefiori

A photo posted by Autrement Store (@autrementstore) on

Ova hit torba sezone stiže s cijenom od oko 12 tisuća kuna, što u usporedbi s današnjim cijenama torbica luksuznih modnih kuća i nije tako pretjerano, no za obične smrtnice još uvijek je relativno nedostižna.

Konkretno govoreći, Mirelin model od smeđe teleće kože košta nešto manje od osam tisuća kuna, a dodjela nagrada magazina Elle za nju se pokazala pravom prilikom za premijerno pokazivanje torbe o kojoj sanjaju modne ovisnice.