JESEN SA STILOM

Hit trend koji će lako prekriti sve nedostatke

21.10.2016 u 10:02

  • +17

Laskajuće i trendi krpice

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Trend nošenja prevelikih odjevnih komada ove sezone je jači nego ikad, o čemu dovoljno govori aktualna ponuda na policama dućana

Trend predimenzionirane odjeće nije nikakva novost u svijetu mode, ove sezone posebno je poželjan, a u jesensko-zimskoj sezoni uglavnom se manifestira na komadima poput toplih vesti, džempera i kaputa.

Iako preveliki komadi ne ističu figuru, uspješno će prekriti njezine moguće nedostatke, istovremeno darujući kulerski dojam svakoj osmišljenoj kombinaciji.

Najveća zaljubljenica u ovaj trend u svijetu slavnih definitivno je megapopularna Rihanna te ju se često može ugledati u oversized komadima u znaku pernatih jakni i popularnih hudica, a da pritom ne uspijeva izgubiti na seksepilu.

Rihanna went partying New York City on Thursday. ❤️

A photo posted by Rihanna Daily (@rihannadaily) on

Ako vas se trend predimenzioniranih krpica posebno dojmio, modni znalci savjetuju da prije upuštanja u šoping ovog tipa odjeće imate na umu nekolicinu stvari. Iako se dizajneri povode za politikom 'veće je bolje', u njoj definitivno nemojte pretjerivati. Prije svega, u obzir uzmite svoju stvarnu veličinu.

Ako svoj ormar želite obogatiti šik primjerkom predimenzioniranog kaputa, obratite pozornost na njegovu dužinu. Nižim osobama više će odgovarati kraće verzije oversized kaputa, dok si više osobe mogu priuštiti duže modele koji sežu ispod koljena.

Preveliki komadi sami su po sebi dovoljan pečat svakoj kombinaciji, stoga pri stiliziranju ne pretjerujte s modnim dodacima. Ako ipak želite naglasiti figuru, na predimenzionirani kaput ili vestu uvijek možete staviti neki stajliš primjerak remena kojim ćete naglasiti struk.

Oversized komadi nisu isključivo rezervirani za specifičan oblik tijela. Ključnim će se pokazati postizanje ravnoteže odabirom predimenzionirane odjeće s nešto užim komadima.

#oversized #bodyconskirt #Womanfashion #Fashion #Style #Woman #womanstyle

A photo posted by Carlos Lozano (@carloslozano27308) on