I ZA GLAMUROZNIJI LOOK

Evo kako u svakoj prilici nositi traperice i izgledati šik

21.10.2016 u 06:35

  • +5

Traperice na slavnim ljepoticama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Gotovo da ne postoji žena koja ne posjeduje više od jednog para traperica. Ako ste u potrazi za dobitnom kombinacijom za njihovo nošenje u formalnijim prilikama, u tome vam mogu pomoći primjeri slavnih ljepotica

Ne postoji ništa tako šik poput modnih prizora na pariškom Tjednu mode, a glumica Diane Kruger upravo je na njemu iskazala svoj jedinstven smisao za modu pojavivši se na predstavljanju nove kolekcije modne kuće Valentino u svečanom stajlingu u znaku traperica. Lijepa glumica njemačkih korijena odabrala je isprani model traperica opuštena kroja te ga sparila s odjevnim komadima poput čipkastog bijelog topa i kratke jakne od eko krzna u smeđoj boji, ali i s blještavim detaljima poput dizajnerske clutch torbice i retro zelenih sandala s mnoštvom remenčića.

Najbrži način da od casual para traperica stvorite skupocjen komad je njihovo kombiniranje s raskošnim topom, poput slavnog modela Karlie Kloss. Za nedavno pojavljivanje na glamuroznom događanju kozmetičke kompanije L'Oreal Karlie je zablistala u traper primjerku visoko rezanih nogavica brenda Re/done, uz koji je uspješno uklopila raskošan top boje fuksije modne kuće Moschino.

Ovaj svečani top s blještavim broševima, koji je na trenutke djelovao poput nedovršene balske haljine, pokazao se ključnim komadom u stvaranju skupocjenog dojma od para casual traperica. Svoju kombinaciju Karlie je zaokružila cipelama u špic od crnog satena i lakiranom pismo-torbom sa svjetlucajućim ukrasima.

Ako ste se ikada zapitali kako isfurati traperice u poslovnim prilikama, u odgovoru na to pitanje može vam pomoći slavni primjer glumice Rachel McAdams. Na losanđeleskoj premijeri filma 'Voyage of Time' lijepa Rachel pojavila se u maslinastozelenom blejzeru sa zlatnim gumbima, ispod kojeg se nazirala obična bijela majica utaknuta u traperice visokog struka. Na prvi pogled običnu kombinaciju glumica je začinila parom crvenih stiletto štikli u špic i pismo-torbicom metalnog odsjaja.

Komad kao što je blejzer jedan je od glavnih sinonima za poslovan stil odijevanja, a u paru s trapericama te primjerenom obućom i modnim dodacima podarit će posebnu notu kombinacijama za ured.