FASHION GURU:

Ministrici Gabrijeli Žalac ne bi škodila manje agresivna šminka

20.10.2016 u 23:17

  • +2

Nova Vlada

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Bionic
Reading

Novu Vladu RH pod vodstvom premijera Andreja Plenkovića s modne strane prokomentirao je naš modni kritičar Fashion Guru, zaključivši da nažalost naši političari generalno još uvijek izgledaju kao da su zaglavili u 90-ima

Dogodilo se čudo i konačno smo dobili ono što smo čekali - Vladu. Kakva god da je, barem je imamo, nije bitno što je državni aparat za nas šačicu Hrvata glomazan i što ćemo mi to sve platiti, ali barem su sretni oni koji su ugrabili stolice i ministarske fotelje jer ako su oni sretni, onda ćemo valjda i mi biti.

Ta megalomanska Vlada je utrpala još poneko ministarstvo da se ne bi netko naljutio, tako da ćemo svakodnevno gledati razne ministre i ministrice, a već sada nismo baš previše oduševljeni njihovom odjećom, frizurama, cipelama… Ako i ne budu govorili baš pametno, bilo bi poželjno da barem izgledaju koliko-toliko dobro.

Medu silnim kockastim glavama u prevelikim odijelima i kravatama kao dobro odjeven ističe se, za početak, ministar turizma Gari Cappelli. Nadam se samo da to nije bio prolazan trenutak...

Kad su dame u pitanju, u novoj Vladi ima onih koji dobro poznaju politički kodeks odijevanja, poput Martine Dalić, ali i novih, do sada nam nepoznatih političarki, poput Gabrijele Žalac, Nine Obuljen i Nade Murganić, koje tek trebaju pokazati što znaju.

Najmlađa među njima, Gabrijela Žalac, treba se priviknuti na kamere i sastaviti razumljivu i konkretnu rečenicu da je svi razumijemo i znamo zašto je tu, a nakon toga neka smanji malo doživljaj što se tiče make upa i boje kose. Manje agresivna šminka i svjetlija nijansa kose, a ne ova u stilu Morticije Adams, neće joj škoditi, dapače malo će omekšati njezin look. A kad smo već kod frizure, na tome bi mogla malo poraditi i Nina Obuljen

Ministrica demografije, bivša ravnateljica staračkog doma, Nada Murganić, ipak bi trebala malo promijeniti stajling i odmaknuti se od stila koji furaju štićenice s njenog starog radnog mjesta.

Nažalost, nismo Amerika, niti očekujem da će naši političari izgledati kao američki, britanski ili francuski jer to bi bila velika modna revolucija u Hrvata. Ne očekujem ni da će državni vrh biti obučen kao bračni par Obama, ali dajte da vidimo barem malo neke budućnosti jer ovo njihovo odijevanje izgleda kao da se nismo maknuli iz 90-ih.