NEOBIČNA KOMBINACIJA

Stajling Bojane Gregorić u stilu Robina Hooda

20.10.2016 u 23:42

  • +17

Brojni poznati otkrili čari rekreativnog baleta

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Plesačice Andrea Solomun i Ema Janković otvorile su još jednu lokaciju na kojoj drže satove rekreativnog baleta, a među poznatim damama koje su ih došle podržati neobičnom modnom kombinacijom ovaj se put istaknula glumica Bojana Gregorić Vejzović

Rekreativni balet trenutačno je jedna od najpopularnijih aktivnosti u svijetu, za što je uvelike zaslužna bivša balerina Mary Helen Bowers, a kako je upravo taj ples Bojanina ljubav iz djetinjstva, ne čudi da je došla podržati mlade plesačice.

Cijenjena hrvatska glumica uvijek je elegantno dotjerana, voli i prati modu, a zahvaljujući besprijekornoj liniji, često sudjeluje i u raznim modnim kampanjama.

No u novotvorenoj plesnoj dvorani Andrea's Room Bojana Gregorić Vejzović ovoga puta nije mogla ostati neprimijećena zbog hrabro složenog outfita.

Uske hlače s printom glumica je uparila gležnjačama s visokom potpeticom i širokom tunikom koja ima trendi volane na rukavima. Dodala je i upečatljivu ogrlicu, ali najzapaženiji u cijelom stajlingu zasigurno je šešir.

Inače uvijek odmjerena i elegantna Bojana Gregorić Vejzović, koja je ovo ljeto u kupaćim kostimima posebno plijenila pažnju zavidno vitkom linijom i prirodnom ljepotom, outfitu je šeširom vjerojatno željela dati jesenski štih, no zbog položaja i boje, sve zajedno pomalo podsjeća na robinhudovski stil.