TRENDI JAKNA

Mladenački stajling Brune Esih u Saboru

20.10.2016 u 21:46

Bruna Esih

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Dok je Andrej Plenković predstavljao program Vlade u Saboru, pozorno ga je slušala i nestranačka zastupnica Bruna Esih, odjevena u trendi jaknu od brušene kože, ali njezin moderan stil odijevanja već je primijećen i prije

Podignute kose i potpuno u crnom, predsjednica udruge Hrvatski križni put, stajling je tako zaokružila jaknom koja krojem i patentnim zatvaračem podsjeća na rokerski stil.

Poput kolegica Milanke Opačićili Sabine Glasovac, i Bruna Esih zna da se za političke dužnosti može jednako dobro odjenuti bez dosadnih i zastarjelih kompleta, a jakna od brušene kože s vremenom je postala komad koji se nosi u najrazličitijim prigodama.

Od cipela, jakna pa do suknji ili haljina, brušena se koža vratila na velika vrata prošle jeseni, a kako su takvi komadi izuzetno zahvalni za moderne stajlinge, ne čudi da su se provukli i ovosezonskim kolekcijama.

Još jedan prikladan, a opet malo drugačiji stil odijevanja u Saboru Splićanka i majka troje djece pokazala je i na konstituirajućoj sjednici 9. saziva Hrvatskog sabora prije desetak dana.

Među okupljenima se istaknula došavši u plavoj haljini s cvjetnim uzorkom, a ništa manje upečatljive nisu bile ni velike zlatne naušnice, a jučer je na izglasavanju povjerenja Vladi mandatara Andreja Plenkovića također nosila istu jaknu.