BALETNA EGZOTIKA

Svi govore o neobičnoj vjenčanici slavne glumice

19.10.2016 u 15:47

Bionic
Reading

Ovog vikenda zvijezda TV mjuzikla 'Glee' Dianna Agron vjenčala se u marokanskoj pustinji za britanskog glazbenika Winstona Marshalla. Više od egzotične ceremonije javnost je iznenadila netipičnim odabirom vjenčanice

Kako se saznaje, na egzotično pustinjsko vjenčanje gosti su stizali na devama, a objavljena fotografija na kojoj novopečeni bračni par pozira uz gosta dala je uvid u glumičin netipičan odabir vjenčanice.

Poput gostiju i supruga koji su egzotičnost same lokacije prikladno iskazali odjećom, Dianna Agron odlučila im je stilski parirati u baletnoj haljini stvorenoj od svijetlosmeđeg tila. Ova haljina u službi vjenčanice djelo je modne kuće Valentino i predstavljena je u sklopu ovogodišnje kolekcije jesen/zima.

Dianna Agron's Moroccan wedding was nothing short of dreamy (Valentino gown included). ✨✨ Hit the link in bio all the snaps. #wedding

Fotografiju objavljuje Harper's BAZAAR Australia (@bazaaraustralia)

Dizajner Pierpaolo Piccioli na čelu modne kuće Valentino trenutno je glavni predstavnik baletnog trenda nakon predstavljanja svoje kolekcije u ožujku, kada je poslao na pistu modele u prozračnim haljinama od tila, s nožnim grijačima te u čipkastim baletnim papučicama.

Bajkovita haljina iz spomenute kolekcije po cijeni od 141 tisuću kuna Dianni Agron toliko se svidjela da ju je odlučila nositi kao vjenčanicu.

@maisonvalentino #fw16 #pfw16 #valentinofw16 #miselegidos #miselegidosmariabourel

Fotografiju objavljuje María Bourel (@miselegidos)

Iako je boja glumičine vjenčanice miljama daleko od tradicionalnih bijelih, mnogi su se složili u mišljenju da je bez sumnje posebna i dovoljno romantična da osigura ništa manje od dojma savršene mladenke.