FASHION GURU:

Vladimira Palfi je jednostavno cijepljena od stila

14.10.2016 u 18:34

  • +6

Vladimira Palfi

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Modni kritičar tportala odlučio je pozabaviti se stajlinzima članice Živog zida Vladimire Palfi, no vrlo brzo došao je do zaključka da jednostavno nema stila, ali i da joj politički život evidentno ne godi

Gledajući Vladimiru Palfi otprije godinu dana vidimo da joj politički život baš i ne godi. Osim što izgleda umornije, iscrpljenije, vidim da joj se i stil dodatno pokvario. Činjenica je da je bio nikakav i prije, a sada izgleda još lošije.

Kao što njena stranka nije donijela nikakav novitet i revoluciju u saborske klupe, tako ni ona nije ništa revolucionarno napravila sa svojim stajlingom, a nije da nije trebala. Jednostavno je cijepljena od stila.

Nećemo je pamtiti po tituli i političkom angažmanu, ali mogla je barem učiniti nešto da je zapamtimo po dobrom odijevanju. Ovako se utopila u masu naših političarki kojih se za godinu dana nitko neće sjećati. Ne bih ih nabrajao jer su neke još aktualne…

Ovaj dječji dizajn i minice koje nosi više nisu zanimljive niučenicama kršćanskih internata, ali mislim da bi se njezin stil sigurnodopao Andreji Šušnjari i ostatku Huljićeve ekipe.

Zanima me kako će izgledati njezine minice ako krene hodati po saborskim hodnicima. Vidljivo je da voli minice i cipele u špic-papak koje će joj dobro doći za gacanje po flafastom saborskom tepihu, a uvijek može poslužiti i kao dodatno oružje u borbi protiv neistomišljenika.