JESENSKI STAJLING

62-godišnja ljepotica trendove nosi bolje od dvostruko mlađih

13.10.2016 u 12:30

  • +4

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Pelerine su prije nekoliko godina doživjele veliki modni povratak u novijem i modernijem dizajnu, a da su još uvijek poželjan jesenski dodatak, pokazala je i Christie Brinkley

Jedna od najpoznatijih manekenki za kupaće kostime iz 80-ih, koja je u bogatoj karijeri krasila više od 500 naslovnica, i danas svojim izgledom može parirati i upola mlađim kolegicama.

Christie Brinkley ima 62 godine i može se pohvaliti nevjerojatno mladolikim izgledom, a tome zasigurno pridonosi i dobar stil odijevanja. Profinjene haljine i štikle u slobodno vrijeme rado kombinira s urbanim stilom, a ovaj je puta outfit naglasila pelerinom. Nekadašnja manekenka dan je provela na filmskom festivalu u društvu sina Jacka i kumčeta Indije.

Zelenim ugodnim hlačama i cipelama koje teksturom podsjećaju na espadrile, a izgledom na nekad omražene sebađice dodala je toplu pelerinu, doista idealan komad za varljive jesenske dane. Ako je dan topao i sunčan, pelerinu možete prebaciti preko košulje ili majice, ali se i dodatno utopliti jaknom ispod. To može biti vrlo efektno ako je pelerina kraća pa se jakna nazire ispod.

Također, pelerinu bez zadrške možete nositi na suknje u kombinaciji s trendi gležnjačama od baršuna ili visokim čizmama, a kao što je to učinila slavna Christie Brinkley, ide i uz bilo koje casual cipele ili tenisice.