LIJEPA STRANA JESENI

Zgodna brineta sa špice očarala dugim nogama

13.10.2016 u 11:27

Bionic
Reading

Djevojke na špici bile su vrlo vrijedne ovih dana jer su pretražile svoje ormare i izvukle jesenske krpice, a neke od njih na oduševljenje prolaznika složile su itekako izazovne stajlinge

Najviše znatiželjnih pogleda na zagrebačkoj špici zasigurno je izazvala zgodna brineta koja je u mini suknji pogledima izložila vitke noge.

Na crne čizme visine iznad koljena uparila je mini suknju i bijelu dolčevitu te stajlingom istaknula bujne obline.

Mini suknje u kombinaciji s čizmama vjerojatno će biti prvo tajno oružje lijepih djevojaka u ovim jesenskim danima, posebno kada bude sunčano vrijeme.

To je idealan način da se lako složi izazovan stil uz kombinaciju pokoje lagane krpice prije nego što stignu prave zimske temperature pa minice zamijene toplije hlače.


Ove sezone najveći su trend i gležnjače od baršuna; ta naoko topla i mekana tkanina idealna je za hladne dane. Uz njih se lako mogu složiti mnogobrojni komadi od suknji, uskih hlača ili kakvi modeli it traperica pa ne čudi da su odmah zavladale modnom scenom i trgovine su prepune raznih modela.

Budući da je baršun pomalo glamurozan, poznate žene, ali i poznate Hrvatice sigurno će ga uklopiti i u svečana izdanja. To je nedavno učinila Jelena Rozga došavši na premijeru mjuzikla u crvenom kompletu, a primjerice odvjetnica Jadranka Sloković svoj ormar opremila je sakoom i cipelama.