MANJE NE MOŽE

20. rođendan proslavila u nikad oskudnijem izdanju

10.10.2016 u 16:51

  • +5

Bella Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Sve uspješniji model i mlađa sestra Gigi Hadid, Bella proteklog je vikenda proslavila 20. rođendan na kojem je zabljesnula u prilično odvažnom odjevnom srebrnom izdanju koje ne dozvoljava nošenje klasičnog donjeg rublja

Manekenka koja je proteklog vikenda napunila 20 godina iza sebe ima seriju više nego provokativnih izdanja. Sve je počelo crvenom golom haljinom na filmskom festivalu u Cannesu u svibnju ove godine, a golišavi niz nikako da se prekine.

Sestra popularne Gigi rođendan je proslavila s mamom Jolandom Foster, najbližim prijateljima i dečkom, pjevačem poznatim pod umjetničkim imenom The Weekend u jednom njujorškom klubu. Slavljenica Bella zabljesnula je u srebrnoj kombinaciji. Odjenula je kratki srebrni top od lanaca s trokutastim završetkom koji joj je otkrivao ravan trbuh te ultra kratku mini suknju. Ispod ove kreacije nosila je donje rublje, ali ne ono obično već minijaturno koji bi se prije moglo nazvati vrstom pomagala nego vrstom rublja.   

Lijepa manekenka izgledala je još viša u srebrnim sandalama s vrtoglavom petom, dodatno naglašavajući svoje lijepo oblikovane noge. Uz ovu kombinaciju iskombinirala je i bijelu bundicu i srebrnu Diorovu torbicu te je odabrala diskretnu šminku. Dozu glamura dodala je okruglim naušnicama i tankom ogrlicom.