MODNA ZIHERAŠICA

Kate Middleton pokazala da je imuna na makeovere

10.10.2016 u 17:36

  • +12

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon što je modni svijet oduševila zanimljivim kombinacijama tijekom kanadske turneje britanska miljenica Kate Middleton vratila se konzervativnom stilu odijevanja

Samo tjedan nakon kanadske turneje, na kojoj se pojavila u mnoštvo zanimljivih i skupih krpica, vojvotkinja od Cambridgea vratila se uobičajenom stilu odijevanja.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja, Kate Middleton pojavila se u britanskoj prijestolnici u društvu prinčeva Williama i Harryja noseći šifonsku haljinu američke dizajnerice Kate Spade.

Roza haljina s printom ljubičastih ruža nalazi se u prodaji za nešto više od tri tisuće kuna, a njezinim odabirom Kate se vratila tipičnom stilu odijevanja u konzervativnom duhu.

Do grla zakopčanu haljinu s detaljem mašne oko ovratnika stilizirala je clutch torbicom i cipelama u špic identične nude nijanse, dok se po pitanju frizure odlučila za valovitu kosu ispod koje su izvirivale decentne naušnice.

Iako su mnogi pozitivno dočekali njezin modni makeover stvoren za kanadsku turneju, čini se da Kate ne odustaje tako lako od kombinacija u kojima smo ju navikli viđati.