MODNA DEBATA

Što je Melania Trump željela poručiti odabirom ove bluze?

10.10.2016 u 13:00

Bionic
Reading

Iako je Melania Trump odlučila zaobići zajednički intervju sa suprugom, na drugoj predsjedničkoj debati ova bivša slovenska manekenka ponovno se potrudila da svi pričaju o njoj i njezinoj odjeći

Nakon što je isplivala snimka Trumpova razgovora iz 2005. sa seksističkim i vulgarnim izjavama o ženama, Melania Trump oštro je osudila izgovoreno u službenom priopćenju, nazvavši upotrebljene riječi supruga 'neprihvatljivim i uvredljivim'.

Za drugu predsjedničku debatu održanu na sveučilištu Washington, u pratnji supruga i njegove djece, pojavila se u takozvanojbluzi pussy bowkoju karakterizira visok ovratnik ukrašen mašnom. Taj model bluze bio je jako popularan 80-ih, a u političkim krugovima obožavala ju je nositi bivša britanska premijerka Margaret Thacher.

Bluza u nijansi fuksije nosi Guccijev potpis, a cijena joj je nešto viša od sedam tisuća kuna. Znakovitu roza bluzu kombinirala je s hlačama visoka struka koje su otkrivale gležnjeve i bijele cipele u špic.


Kombinaciju je začinila bijelom pismo-torbom koja je bila jedini modni dodatak.

Američki mediji odmah su se poigrali nazivom bluze i vulgarnim Trumpovim rječnikom sa spomenute snimke te se upitali što je to Melania Trump htjela poručiti odabirom ove bluze.

Vidjevši je u ružičastom, brojni gledatelji debate zapitali su se daje li potencijalna prva dama Amerike suptilno potporu demokratskoj predsjedničkoj kandidatkinji Hillary Clinton. Po mišljenju gledatelja, odabir ružičaste neodoljivo podsjeća na prethodne kombinacije Trumpove rivalke Clinton, zbog čega se na društvenim mrežama nagađanja o suptilnom davanju podrške Melanije Trump njezinoj kandidaturi.

Let's send Donald Trump a message in November: We're not going back.

Fotografiju objavljuje Hillary Clinton (@hillaryclinton)


Osim što je pronađena poveznica između posljednje odjevne kombinacije Melanije Trump s onima Hillary Clinton, mnogi su se fokusirali na naziv modela bluze nakon nedavnog objavljivanja snimke Trumpova seksističkog razgovora iz 2005. godine. Da je ipak riječ o nenamjernom odabiru sporne bluze, glasnogovornica Trumpove kampanje izjavila je u službenom priopćenju.