MODNA DOMINACIJA

Mirela Forić uz bok svjetskim trendsetericama u Parizu

03.10.2016 u 15:18

Bionic
Reading

Poput svjetskih poznatih fashionistica, domaća modna ovisnica Mirela Forić Srna također nije propustila pariški Tjedan mode na kojem je uočena u društvu urednice ukrajinskog izdanja Voguea

Domaća trendseterica i osnivačica hrvatskog izdanja portala Büro 24/7 Mirela Forić Srna ovih dana boravi u Parizu gdje budnim okom prati modne revije na Tjednu mode.

U povodu predstavljanja nove kolekcije modne kuće Chloé pojavila se u kombinaciji cjenovno pristupačnih i nešto skupljih odjevnih komada.Nosila je Zarine traperice kroja mom fit u kombinaciji s romantičnom bluzom s velikim volanom Chloé. Sve je zaokružila minimalističkim crnim sandalama i predimenzioniranom pismo-torbom.

@lisamariefernandez ❤️ #virgorules #asthikfortsum with @asya_mkhytaryan ❤️????????????coming soon

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Koliko je stil Mirele Forić Srne za vrijeme Tjedna mode prepoznat, potvrđuje i ne tako davno pojavljivanje na stranicama online izdanja britanskog Voguea

Najnovije izdanje pariškog Tjedna mode u punom je zamahu, a priliku za pokazivanje svog stila na pariškim ulicama nisu propustile brojne poznate trendseterice koje su modnu gužvu iskoristile za blistanje u maštovitim stajlinzima.