MARION COTILLARD

Neobična kombinacija trudne glumice za Diorovu reviju

01.10.2016 u 15:25

Bionic
Reading

Za svoje prvo javno pojavljivanje nakon navodne ljubavne afere s Bradom Pittom i objave da je trudna, Marion Cotillard je odabrala modnu reviju Diora na pariškom Tjednu mode

Proteklih dana bila je glavna vijest u medijima, no ne zbog svoje ljepote ili glumačkih postignuća, već zbog navodne ljubavne afere s Bradom Pittom.Angelina Jolie navodno je na nju izrazito ljubomorna, što i ne čudi, jer graciozna francuska glumica svojom ljepotom i jednostavnošću osvaja.

Kako bi smirila lažne glasine o ljubavnoj aferi, Marion Cotillard je priznala kako sa svojim partnerom Guillaume Canetom očekuje dijete i time zatvorila usta svim dušobrižnicima.


Marion Cotillard na reviji Diora nosila je Diorovu torbicu

Jučer se, nakon što se na par dana povukla iz javnosti, pojavila na modnoj reviji slavnog Diora na pariškom Tjednu mode i sve očarala svojom jednostavnošću. Zanimljivo je kako je jučer Cotillard proslavila i svoj 41. rođendan. Za modnu reviju lijepa trudnica odlučila se za neobičnu bijelu košulju, ispod koje je provirivala crno-bijela svilenkasta mini suknja. Kako to i priliči slavnima na modnim revijama koje pohode, Marion je odlučila u čast Dioru iskombinirati torbicu i neobične stiletto salonke s potpisom Diora. Kosu je zalizala na razdjeljak i zavezala niski rep. Od nakita je imala jedino bijelu naušnicu i to samo na lijevom uhu.


Diorovu reviju iz prvog su reda pratile Marion Cotillard, Rihanna i Kate Moss