NOVI STIL

Kate Middleton doživjela pravi holivudski makeover

29.09.2016 u 13:00

Kanadske kombinacije Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kate Middleton, kao jedna od najslavnijih ikona stila, rijetko si dopušta modne greške zahvaljujući odabirima provjerenih i već viđenih kombinacija. Tijekom kraljevskog posjeta Kanadi modni eksperti primijetili su da je Kate doživjela nešto što se može opisati kao holivudski makeover

Uz malu pomoć pouzdane stilistice Natashe Archer, 34-godišnja britanska miljenica otkrila je čari laskavijih silueta cijenjenih dizajnera, a modni eksperti se slažu da nikad nije izgledala glamuroznije u kombinacijama koje krasi holivudski štih.

Novi stil Kate Middleton, stvoren za potrebe kanadske turneje, miljama je daleko od kombinacija za kraljevsku turneju Indijom, a njezin 'kanadski ormar' i više je nego impresivan.

Nikad neprikladno obučena, Kate je ovaj put odlučila pomaknuti zacrtane modne granice bez mogućnosti ugrožavanja konzervativnog izgleda koji se očekuje od nje.Povodom kanadske turneje Kate je birala komade koji su istaknuli njezinu vitku figuru, istovremeno se pridržavajući kraljevskih očekivanja, dakle ne pokazujući atribute.

Modni eksperti primijetili su da jeuložila velik trud u stvaranje sofisticiranog izgleda koji djeluje praktično i mladenački birajući kreacije najcjenjenijih britanskih dizajnera, a pritom im dajući vlastiti pečat.

'Je li Kate angažirala novog stilista?', zapitao se modni znalac Simon Glazin nadodavši: 'Nemam ništa protiv toga da jedna princeza nosi cjenovno pristupačne komade, no čvrsto vjerujem da nam može pružiti više.'

Stilist slavnih Gayle Rinkoff također nije odolio prokomentirati stajlinge za kanadsku turneju rekavši: 'Na ovoj kraljevskoj turneji izgleda senzacionalno. Divno je gledati ju kako gura konzervativne modne granice novim siluetama trenutno aktualnih dizajnera. Napokon počinje entuzijastično gledati na modu.'

Kanadsku turneju Kate je započela u elegantnoj, kraljevski plavoj haljini svoje omiljene britanske dizajnerice Jenny Packhamštiklama od antilop kože Gianvito Rossi te sa šeširom nalik javorovom listu. Iako je u više navrata birala odjevne komade kraljevski plave boje, kroj i glamurozan efekt najnovije haljine osjetno se razlikuju od onih već viđenih.

Prvi dan boravka u Kanadi obilježila je i u odvažnoj, crveno-bijeloj haljini do koljena s potpisom Alexandera Mcqueena

Glamurozne dnevne haljine u večernjim satima zamijenila je svečanijim komadima poput laskajuće crvene haljine Thorntona Bergazzija ukrašene dijamantnim brošem u obliku lista.

Ipak, modni znalci složili su se da je Kate u potpunosti nadmašila samu sebe odabirom zelene haljine talijanskog dvojca Dolce & Gabbana, ukrašene upečatljivim zlatnim gumbima.

Kate Middleton in Canada ???? #katemiddleton #canada #style #fashion #royal #travel #inspiration

Fotografija koju objavljuje @e.cavadia


Pohvale koje dobiva sa svih strana na račun novih odjevnih kombinacija Kate će zasigurno inspirirati za daljnja modna poigravanja.