FASHION GURU:

Predsjednica u crvenim cipelicama poput Dorothy iz 'Čarobnjaka iz Oza'

28.09.2016 u 17:52

Bionic
Reading

Obilježavanju 25. obljetnice utemeljenja Glavnog stožera Oružanih snaga prisustvovala je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Za tu prigodu odabrala je jednostavan crni stajling koji je osvježila crvenim cipelicama, podsjetivši pomalo na Dorothy iz 'Čarobnjaka iz Oza', što je pohvalno, zaključio je naš modni kritičar Fashion Guru, ali bi bilo daleko bolje da se odlučila za neki moderniji model cipela

Kada gledam nasu predsjednicu, imam osjećaj da ona pokušava postati modna vertikala u Hrvata. Ne znam, možda griješim, ali to joj ne bi trebao biti primarni cilj, to više pristaje kraljevskim osobama, prvim damama ili npr. Amal Clooney.

Tko god kaže da ne postoji državni protokol u odijevanju, znači da se nikad nije susreo s time jer se jako dobro zna kakva se odjeća nosi u takvim prilikama.

Naša predsjednica je već uoči inauguracije trebala riješiti pitanje svog modnog stila.

Moram priznati da joj je ovaj stajling korektan, haljina je dobra i to je smjer u kojem bi trebala ići: jednostavno, monokromno, bez čipke i inih upadljivih printova. Razbila je i to crnilo crvenim cipelicama, što je pohvalno, ali bi definitivno bilo daleko bolje da se odlučila za neki moderniji model cipela jer je ovaj passé.

U tim crvenim cipelicama pomalo podsjeća na Dorothy iz 'Čarobnjaka iz Oza', tko zna, možda pokušava doći do nekog čarobnog rješenja naše političke situacije. Lupi li cipelicama o pod, možda izađe neka čarolija...