NETIPIČAN ODABIR

Švedska princeza oduševila u staroj Zarinoj haljini

28.09.2016 u 15:56

Švedska princeza Sofia

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Poput španjolske kraljice Letizije i britanske miljenice Kate Middleton, švedska princeza Sofia također nije imuna na cjenovno pristupačne krpice, što je nedavno potvrdila pojavom u staroj Zarinoj haljini

Lijepa švedska princeza u povodu dolaska na otvaranje izložbe u štokholmskom muzeju umjetnosti netipično je odabrala cjenovno pristupačnu haljinu kojom se dodatno približila modnoj praksi poznatih kraljevskih dama.

Haljina je djelo je mnogima omiljene Zare, a krasi je efekt colorblocking od crne, bijele i smeđe boje koje su pažljivim rasporedom posebno laskali skladnoj princezinoj liniji.


Trobojnu haljinu iznad koljena prelijepa Sofia naglasila je tankim smeđim remenom, a od modnih dodataka nosila je srebrni sat, nakit i crnu pismo-torbu. Elegantnu kombinaciju začinila je crnim cipelama u špic i nisko spuštenom šinjon punđom s razdjeljkom.

Novim stajlingom švedska princeza dokazala je da u stopu prati modne navike poznatijih kraljevskih dama, a njezin stil već godinama mnogi uspoređuju s onim britanske princeze Kate Middleton