NEUNIŠTIVA LJEPOTICA

Trendove nosi kao da je na pisti, a 62 su joj godine

28.09.2016 u 15:50

  • +3

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Posljednji jesenski trend koji je zavladao među modnim ovisnicama jesu krpice u boji potter clay, a kao prava trendseterica i poznato lice s naslovnice, 62-godišnja Christie Brinkley uklopila ga je bez greške

Potter clay, prema opisu, najbliže bi bio kakvoj hrđavo smeđoj nijansi, a tu boju dizajneri i brendovi već su uključili u aktualne jesenske kolekcije. To potvrđuje i izvještaj kompanije Pantone, specijalizirane za boje, koja ju je uvrstila među najpopularnije boje u jesenskoj sezoni.

A kako je Christie Brinkley poznata po tome što u svemu prkosi godinama i izgleda upola mlađe gdje god da se pojavila, ne čudi da je već stigla složiti stAJling s tim trendi nijansama.

Običan večernji izlazak u mondeni njujorški kvart Soho za nekadašnju ljepoticu koja je plijenila pažnju nevjerojatnom bikini linijom, prilika je da se malo dotjera i složi outfit za svaku pohvalu pa usput podijeli koju modnu lekciju mlađim kolegicama.

Traperice su dio Christienih omiljenih kombinacija, a smeđe gležnjače i remen naglasila je bijelom uskom majicom. Jesenski ton cijelom stajlingu dodala je i kožnom jaknom uz šarenu torbu i kapom koja ju je grijala u hladnoj večeri.

#christiebrinkley @christiebrinkley

Fotografiju objavljuje Karañ (@king_karan__)


Njezin ormar krije puno garderobe kakvi bi rado imala svaka žena, a ona je za US magazin otkrila da rado kupuje krpice na dalekim putovanjima i kombinira s dizajnerskim komadima: 'Moj je ormar zapravo jako zabavan jer u njemu ima svega, stvari koje sam kupila u Maroku ili primjerice jedna prava vestern jakna s resicama'.

Također je otkrila da joj se od stila odijevanja među slavnima nekako najviše sviđa Jennifer Aniston jer zna stvoriti ženstven styling bez da pređe granicu neukusa i otkriva previše.