NOVA A'MARIE KOLEKCIJA

Predimenzionirano pletivo i udobni ogrtači za zimu sa stilom

27.09.2016 u 16:01

  • +7

Zimska kolekcija brenda A'marie

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Kljaić

Bionic
Reading

A'marie jesen/zima 2017. donosi udobne ogrtače od Jacquarda, haljine od viskoze s razigranim uzorcima i predimenzionirano pletivo

U kolekciji za jesen/zimu 2017. dizajnerica Anamarija Brkić spojila je ležernost i posvećenost detaljima. Tako, primjerice, jednu od glavnih uloga ima upečatljivi Jacquard od kojeg su izrađeni voluminozni kaputi i ogrtači, zatim luksuzna Alpace vuna i pliš.

Šuma, njezina bajkovitost i bogatstvo, bili su polazna misao cijele kolekcije – što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti i konačnom potpunom skladu. U trenutku je sve uvijek kako treba biti – opušteno, tijelu ugodno, intuitivno.

Nezamislivo je da u A'marie zimskoj kolekciji jedna od glavnih uloga ne pripadne pletivu, pa tako i ova obiluje neodoljivim toplim puloverima koji su kombinirani sa sjajnim nitima, tankom linijom tila na porubima, šljokicama ili su u dijelovima namjerno poderani. Kaputi, ogrtači i bunde dolaze u sada već klasičnim zagasitim A'marie nijansama - sivoj, tamno zelenoj, tamno plavoj, ali i nježnim tonovima, od vanilije i svijetlo sive do puderastih nijansi

Haljine od viskoze ukazuju na zaigranost kolekcije jer nose uzorke kao što su lisice i papige - na nježnoj podlozi, zbog čega ostaju neizmjerno elegantne i ženstvene. Košulja-haljina pojavljuje se kao jedan od primarnih modela, a odgovarat će svim ženama koje vole odjevne komade funkcionalne od jutra do večeri.

Doza sportskog stila, koji je uvijek bio prisutan u njezinim kolekcijama, vidljiva je u predimenzioniranim majicama s kapuljačom, među kojima se posebno ističe ona u zagasito zelenoj metalik boji zanimljive teksture. Modele krase vunene resice te ovratnici od umjetnog krzna, a dizajnerica ne zaobilazi ni neopren od kojeg čini svoje neodoljive volane na suknjama te moćne i netradicionalne jakne i kapute.

Za jesen/zimu 2017. brend A'marie najavljuje inovativan nakit s potpisom Si&Eter, izrađen od naočalnih leća, a za ovu suradnju donosi limitiranu kolekciju naušnica u obliku listova i tim oblikom iz prirode u potpunosti zaokružuje šumsku i novu toplu priču Anamarije Brkić.

Povodom predstavljanja ove kolekcije Anamarija Brkić lansira i ukrasne jastuke sa svojim potpisom. Njezina naklonjenost uređenju interijera nije novost te je svoj senzibilitet ovoga puta preslikala na detalj za uređenje doma.