ROMANTIČNO I TRENDI

Pritajeni seksipil Milice Mihajlović pun je pogodak

26.09.2016 u 15:22

Bionic
Reading

Turska kuharska zvijezda Nusret, poznat kao velik majstor roštilja, gostovao je u Zadru u sklopu Dogus Basketball Tournamenta, a njegovim ukusnim zalogajima nisu odoljeli ni poduzetnik Ivica Todorić i njegova djevojka Milica Mihajlović

Među mnogobrojnim poznatim licima koja su uživala u gala večeri održanoj u Portus Beach Clubu D-Marin Dalmacija, lijepa Milica Mihajlović plijenila je pažnju svojom ljepotom i stylingom

Dugogodišnja djevojka hrvatskog poduzetnika poznata je kao ljubiteljica modnih trendova pa je i ovaj put blistala u stylingu dostojnom kakvog modnog editorijala. Iako je na prvi pogled prekrivena romantičnom bluzom sa zvonolikim rukavima i hlačama koje imaju proreze sa strane, outfit joj je vrlo izazovan.

Guccijeva prozirna bluza od šifona u nježnoj boji ima i hit detalj - mašnu od tanke trake u tamnocrvenoj nijansi. Velik povratak ženstvenih bluza s mašnama dogodio se prošle sezone, a sudeći prema ponudi high street brendova i kuća visoke mode, taj trend sigurno će se zadržati još neko vrijeme.

Osamdesetih godina takve su bluze bile sastavni dio 'uniforme' poslovnih žena, a uz mašne je sve zajedno ipak imalo kakvu-takvu dozu ženstvenosti. Upravo je kreativni direktor modne kuće Gucci Alessandro Michele reinterpretirao ovu ženstvenu košulju i podario joj mladenački trendi look, a u svojim kolekcijama imaju ih Chloé, Pucco, Haider Ackermann i Bottega Veneta.

Zgodna je Milica uz hit bluzu još jednim detaljem pokazala da prati modne trendove. Kako prozirne tkanine mogu biti nezahvalne i otkriti više nego što želimo, idealan odabir donjeg rublja svakako je sve popularniji grudnjak bralette. Nakon cijele ere push-up grudnjaka, model bralette zbacio ih je s trona jer je puno udobniji, a jednako lijep i izazovan. Posebno su traženi bralette grudnjaci od čipke, a upravo je jedan takav Milica odabrala ispod Guccijeve bluze.