LJUBIMICE MODNIH DIZAJNERA

Kćerke slavnih roditelja nove su 'it' djevojke današnjice

26.09.2016 u 11:09

  • +5

Hailey Baldwin, Sofia Richie i Sistine Stallone

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Umjesto poznatih holivudskih zvijezda, predstavljanje nove kolekcije dvojca Dolce & Gabbana iz prvog su reda pratila njihova djeca

Hailey Baldwin, Sofia Richie i Sistine Stallone u pravom smislu prate roditeljski primjer ukravši svu pozornost na reviji slavnih Dolcea i Gabbane i zabavi koja je uslijedila nakon nje. Nakon što su privukle pozornost u prvim redovima revije pod redateljskom palicom Dolcea & Gabbane, 19-godišnja Hailey Baldwin i punoljetna Sofia Richie nastavile su privlačiti pažnju pojavivši se na zabavi talijanskog dvojca.

Kći Stephena Baldwina za pojavljivanje na glamuroznoj zabavi odabrala je čipkastu haljinu D&G  inspiriranu vjenčanicama koju je kombinirala sa zlatnom krunom u kosi i svijetlosmeđim stiletto cipelama. Za razliku od Hailey, kći slavnog pjevača Lionela Richieja odlučila se za crnu čipkastu košulja-haljinu s upečatljivim gumbima i vezenim zlatnim detaljima na kragni. Stajling čipkaste otkrivene haljine kompletirala je baršunastom torbicom ljubičaste nijanse i crnim štiklama sa zlatnim remenčićima.

Hailey i Sofiji pridružila se još jedna kći slavnih roditelja. Riječ je o Sistine, najstarijoj kćeri Sylvestera Stallonea koja se, za razliku od spomenutih djevojaka, rijetko može vidjeti na modnim događanjima. Za jedno od rijetkih javnih pojavljivanja Sistine je odabrala prozirne hlače visoka struka od crne čipke u kombinaciji s crnim korzetom. Opravicu s potpisom talijanskog dvojca obogatila je crnim clutchem sa zlatnim vezenim detaljima, popularnom ogrlicom chokerom i visokim crnim štiklama.