UŽIVA NA PLAŽI

Lijepa glumica mami uzdahe u bikiniju

26.09.2016 u 15:15

  • +11

Katharine McPhee

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Katharine McPhee nije mogla proći nezamijećeno na plaži u Miamiju gdje je tijekom vikenda uživala u prekrasnom sunčanom danu i brčkanju u valovima

Tridesetdvogodišnja ljepotica i zvijezda serije 'Škorpion' opušteno se brčkala u moru i družila s prijateljem Mattom Walkerom. Bivša zvijezda 'Američkog idola' trenutačno uživa u samačkom životu budući da je početkom ljeta završila njezina dvogodišnja romansa s kolegom i glavnim glumcem iz serije 'Škorpion' Elyesom Gabelom.

Zgodna glumica predah od snimanja potražila je na plaži na kojoj je plijenila u crno-bijelom bikiniju kojim je naglasila ženstvene obline.

Ovako idealnih proporcija i raskošnih oblina logično je da zgodna Katherine ne razmišlja o estetskim zahvatima, ali u nedavnom intervjuu za Ocean Drive rekla je da nema ništa protiv njih, uz diplomatski odgovor da ne isključuje kako će za 20 godina možda poželjeti nešto promijeniti na sebi.

'Nemam problem s estetskim zahvatima, ali čini mi se da slavne osobe ne žele o tome razgovarati jer se uvijek svodi na to koliko je dobro posao napravljen. Kada pogledate sve zahvate raznih zvijezda u Hollywoodu, čak i ako to odlično izgleda, uvijek ima prigovora', rekla je lijepa glumica.

Dodala je da vjeruje u dostojanstveno starenje i smatra da ne postoji ništa manje atraktivno nego kada ljudi jednostavno odbijaju starjeti i prihvatiti fizičke promjene.