ROMANTIČNA VEČER

Lejla Filipović zna tajnu male crne haljine

25.09.2016 u 17:42

Bionic
Reading

Malu crnu haljinu u ormaru bi trebala imati svaka žena jer ona uvijek ima posebne moći i s njom gotovo ne možete pogriješiti, a tu tajnu zna i Lejla Filipović

Nekadašnja misica i sadašnja poduzetnica Lejla Filipović iskoristila je subotnju večer za izlazak sa suprugom Tarikom i zablistala u maloj crnoj haljini.

Mini haljina s lepršavim donjim dijelom i ukrašena čipkom idealna je za toplu jesensku večer, a Lejla je kao prava ljubiteljica mode odabrala trendi frizuru i otmjenu torbicu.

Očito sretna što su uspjeli odvojiti malo vremena za sebe uza sve obiteljske i poslovne obaveze, Lejla je na Instagramu uz fotografiju napisala i oznaku 'tata i mama u provodu', a to dokazuju i njihova nasmiješena lica.

Mala crna haljina uvijek je odličan izbor kada nismo sigurni što odjenuti jer dopušta detalje u drugim bojama, a čak i ako su svi ostali dodaci u tamnoj nijansi, konačni je look profinjen i decentan.

#mylove #myhubby #tataimamauprovodu ❤❤❤❤

Fotografiju objavljuje Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore)


Ne samo da mala crna haljina spašava ženu kad ili ne zna što bi obukla, ili se želi osjećati seksi ili je pak osjetila da ima koju kilicu viška, već je jedno od istraživanja pokazalo da je i dobar financijski ulog jer je žene čuvaju 11 godina i u tom razdoblju odjenu čak 143 puta. Na pitanje što najviše vole kod svoje male crne haljine, gotovo polovina ih je odgovorila da u njima izgledaju dobro, a 33 posto je reklo da se u njima jednostavno osjećaju dobro.

Godišnje svoju haljinicu obuku 13 puta, i to u svim društvenim prilikama, od poslovnih događanja, preko izlazaka s prijateljicama do posebnih formalnih prilika. Upravo je zbog toga mala crna haljina uvijek na listi krpica koje svaka žena treba imati u ormaru.