FASHION GURU:

Modna ludost Vesne Škare Ožbolt: Poput zaigrane zetovke

21.09.2016 u 16:22

Bionic
Reading

Gostovanje bivše ministrice pravosuđa Vesna Škare Ožbolt na televiziji N1 nije moglo proći nezamijećeno od našeg modnog kritičara Fashion Guru. Odmah se prisjetio njezinih zabavnih kombinacija i osebujnog modnog stila koji gaji i danas, a najnovija zetovsko-službenička kombinacija s grilonkama i platforma sandalama najbolje je suprimirala taj njezin moment ludosti, zaključio je Guru

Prošlo je dosta vremena od politički plodonosnog razdoblja Vesne Škare Ožbolt, a tada nas je uveseljavala modnim kombinacijama koje bi i dan danas bile jednako zanimljive.

Nažalost, danas nema više zanimljivih ljudi koji svojim bilo dobrim, bilo lošim stylingom zaokupljaju pozornost jer im trendovi, čiji su robovi, ne dopuštaju da budu iole kreativni.

Da budemo iskreni, naša Vesnica nije kreativna što se tiče odijevanja, ali imala je zabavnih momenata, a s njima, vidim, nastavlja i dalje. Suprimirala je taj moment ludosti koji se najbolje vidi u ovoj zetovsko-službeničkoj kombinaciji, ali ipak je morala pokazati da ona nije neka tamo tajnica iz američkog sistema, već da u sebi i dalje gaji djevojčicu koja bi se poigravala modom.

Nažalost, taj modni eksperiment joj nije pošao za rukom, jer da bi ove cipele funkcionirale na grilonke, trebala bi to ipak biti Pradina revija i još k tome kukičane soknice na nogama, a ovako izgleda kao da joj je na prijašnjim cipelama pukla peta, pa su ove došle kao zamjena.