NAGRADNJAČE

Poklanjamo proizvode za obojenu kosu Le Petit Marseillais

20.09.2016 u 15:04

Bionic
Reading

Kosa je jedan od najvrednijih ženskih aduta, a svježe obojena kosa je pravo osvježenje i must have kasnoga ljeta i rane jeseni. Svježi izgled obojene kose, nažalost, nije vječan, a neke od naših svakodnevnih loših navika, posebice tijekom ljetnih mjeseci, dodatno skraćuju trajanje blistavosti obojene kose. Upravo je zbog toga Le Petit Marseillai za sve ljubitelje obojene, ali i zdrave i lijepe kose osmislio učinkoviti recept koji kosi pomaže očuvati boju i učiniti je trajnijom. Kroz novu Le Petit Marseillais® liniju proizvoda za obojenu kosu koja se sastoji od šampona, regeneratora i maske za kosu, zaljubljenicima u mirisnu Provansu poklonjene su sve blagodati ploda nara i ulja argana od kojih će ovaj najjači ženski atribut zablistati u punom sjaju

More i sunce glavni su neprijatelji obojene kose ljeti, stoga ne čudi da je upravo tijekom ljeta i visokih temperatura kosa izloženija raznim vanjskim utjecajima koji mogu imati ozbiljne posljedice. Prava njega i briga koju omogućuje poznata francuska robna marka Le Petit Marseillais garancija je da će, unatoč vanjskim utjecajima, vaša kosa ostati blistava i mekana, kao da je tek obojena. Upravo s ciljem da obojenoj kosi podari sjaj te odgodi procese blijeđenja boje, Le Petit Marseillais je razvio jedinstven recept koji, kombinacijom bogatstva ploda nara i ulja argana, njeguje i hrani kosu.

I dok smo svjesni velike opasnosti od dugotrajnog izlaganja kože sunčevim zrakama, često zanemarujemo štetni utjecaj sunca i drugih vanjskih utjecaja na kosu. Obojena kosa pod utjecajem sunca, za razliku od prirodne kose, brže postaje suha, beživotna, gubi sjaj i blijedi. Nova Le Petit Marseillais - linija za obojenu kosu čini kosu blistavom i njegovanom te održava boju i produžuje njen sjaj. Upravo kako bi i nakon vrućih ljetnih dana kosa zadržala svježinu i puni sjaj, nove linije proizvoda za njegu kose Le Petit Marseillais kosi će podariti zdrav i njegovan izgled te nas uvesti u čaroban svijet inspiriran prirodnim i zavodljivim bogatstvima Provanse.

Jedinstveni recept s plodom nara i uljem argana

Kako bismo imali postojanu boju te sjajnu i svilenkastu kosu kroz duže vrijeme, Le Petit Marseillais u svojoj novoj liniji proizvoda za obojenu kosu koristi sastojke odabrane zbog svojih vrijednih prirodnih svojstava. Naime, posljednjih godina, zahvaljujući odličnim rezultatima istraživanja njegovih učinaka na zdravlje i ljepotu, nar (šipak) zasluženo doživljava renesansu te ga ova nova linija proizvoda za obojenu kosu kombinira s uljem argana, najboljim saveznikom zdravlja kose i kože.

Glavni sastojak, nar, se ručno bere i prerađuje na jugu Francuske, kosu čini nahranjenom i svilenkastom, a boju postojanom. Rezultat je kosa koja odiše zdravljem i ljepotom, a ujedno se lakše i raščešljava. Dobivanje ulja argana je vrlo specifično jer tradicionalna priprema podrazumijeva specifične postupke koji traže iskustvo i puno truda. Naime, žene ručno beru i sakupljaju oraščiće, razbijaju ih kamenom i koštice koje se nalaze u oraščiću melju u gustu pastu. Pastu potom cijede, kako bi dobile ulje. To je vrlo zahtijevan i dugotrajan postupak što ovo ulje čini vrijednim i rijetkim finalnim proizvodom.

Ova djelotvorna linija kozmetičkih proizvoda za obojenu kosu sastoji se od šampona, regeneratora i maske za kosu, a osim što će zasigurno preporoditi vašu kosu i spriječiti njezino blijeđenje, vaša će osjetila odvesti na dalek put, prema krajolicima i prostranstvima Provanse. Želite li obogatiti svakodnevnicu i svojoj obojenoj kosi podariti potpunu njegu, preporuča se korištenje i kombinacija svih triju proizvoda. Šampon, regenerator i maska za obojenu kosu imaju izražena svojstva učvršćivanja boje, pojačana zaštitnim, obnavljajućim i hranjivim sastojcima od kojih će vaša kosa imati višestruke koristi. Osim toga, zahvaljujući svojim hranjivim sastojcima i prekrasnom voćnom mirisu koji odražava raskošne prirodne posebnosti pokrajine Provanse, nova će linija proizvoda za njegu kose probuditi sva naša osjetila, skladno spojiti moderne i bezvremenske vrijednosti, a pranje i njegu kose učiniti magičnim iskustvom. Učinite svoju kosu sjajnom i živahnom ovoga ljeta i jeseni, potražite ovu novu mirisnu liniju proizvoda već danas u svojoj prodavaonici.

Le Petit Marseillais poklanja vam dva poklon-paketa proizvoda za njegu obojane kose (šampon, regenerator i maska za obojenu kosu), a dobitnici su Mara Herceg i Snježana Paleka iz Zagreba.