DVIJE HALJINE - DVA STILA

Modni dvoboj slavne kraljice i prve dame Amerike

21.09.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Kraljica Rania od Jordana gostovala je na njujorškoj tribini koja se bavi temom o pravu na obrazovanje djevojčica širom svijeta, a koje je pokrenula prva dama SAD-a Michelle Obama

Kraljica Rania i Michelle Obama imaju više zajedničkih tema, a posebno su povezane zagovaranjem prava na obrazovanje za svako dijete pa ne čudi da se prelijepa supruga jordanskog kralja Abdulaha II. odazvala i govorila u sklopu projekta Let Girls Learn

Yesterday Queen Rania attended an event hosted by Michele Obama #queenrania #micheleobama

Fotografija koju objavljuje @royally_yourz


Rania slovi za jednu od najelegantnijih aristokratkinja na svijetu, a do sada je to pokazala i prethodnim gostovanjima u SAD-u to na nekoliko susreta koje je organizirao UN, a na kojima je govorila o socijalnoj jednakosti i zagovarala pomoć siromašnima. Baš kao i ovaj put, tada je također nosila kreacije s potpisom Petera Pilotta.

I just love her ... #QueenRania #QueenRaniaFashion

Fotografiju objavljuje amon heary (@amon.heary)


Elegantna kraljica s lakoćom je sve nadmašila u prekrasnoj asimetričnoj haljini, potpuno drugačijoj od one kakvu je za susret odabrala Michelle Obama. Izvezena na grudima i ukoso rezana u donjem dijelu, haljina kraljice Ranije klasičan je odabir kojim zna da neće pogriješiti, a i vrlo je slična prijašnjim kreacijama kakve rado bira.


Michelle Obama je pak u posljednje vrijeme izuzetno odvažna kada je riječ o modnim odabirima. Nakon što se s godišnjeg odmora vratila u haljini i tenisicama, nedavno je sve iznenadila Guccijevom haljinom, a sada je nosila londonski brend Self-Portrait.

Rania je u bijelom djelovala romantično i vrlo ženstveno, a Michelle je haljinom od različitih uzoraka kreirala jedan opušten mladenački, ali svakako upečatljiv styling.


Self-Portrait svima je najpoznatiji zbog prelijepih haljina izrađenih od laserski obrađene čipke, ali komad koji je odabrala Michelle Obama govori da se od njih može očekivati još koje zgodno modno iznenađenje i da neće stati na romantičnim kreacijama.